Genç İncedal, babasının yolunda

Genç İncedal, babasının yolunda

Konya futbolunun emektarlarından Yavuz İncedalin oğlu Berkay, babasının yolunda

Futbola verdiği hizmetlerle adını altın harflerle Konyaspor tarihine yazdıran Yavuz İncedal, ailecek hizmetlerine devam ediyor. Konyaspor’da futbolcu, antrenör ve Şekerspor’da teknik adamlık görevleri yapan, kısaca futbolun her biriminde Konya’ya hizmet eden İncedal’ın oğlu genç Berkay, Ereğlispor U 14 takımında forma giyiyor ve babasının yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

1997 doğumlu olan genç İncedal, formasını giydiği takımın bel kemiği niteliğinde. Saha içinde verdiği mücadeleci görüntüsü ve saha dışında sıcakkanlı tavırları ile tüm futbol severlerin dikkatlerini üzerine topluyor. Orta sahanın solunda forma giyen Berkay, her iki ayağına da hakim olması ve akıllı pasları ile izleyenlere adeta babasını hatırlatıyor. Azimli çalışması ile futbolda büyük gelişmeler gösteren genç İncedal, ilk hedefinin Konyaspor’da forma giymek ardından da milli takıma kadar yükselmek olduğunu söyledi.

 

Halen Konya Şekerspor’un mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Çanakkale Dardanelspor’un teknik adamlık görevini yürüten Yavuz İncedal ise, oğlunun gösterdiği gelişmeden ve takım içinde çok sevilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Berkay’ın futbola olan ilgisi ve oynadığı takımdaki performansı benim için gurur verici. İnşallah çok daha fazla çalışarak Konya’ya ve Konya futboluna hizmet eden ve iz bırakan önemli isimlerden biri olur” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.