'Geleceğin siyasetini yapacağız'

'Geleceğin siyasetini yapacağız'

Demokrat Parti (DP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Süleyman Çağlar Güdenler, DP Konya İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı

DP Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğçe Saatçi ile bir araya gelen Süleyman Çağlar Güdenler, kadın ve gençlerin siyasette yer almasının partilerine güç kattığını söyledi. Geleceğin siyasetçileri olarak yetiştiklerini belirten Güdenler, "Biz bugünün siyaseti için değil yarının siyaseti için çalışmalarımızı yürütüyoruz ve bu anlamda genç arkadaşlarımızı toplamayı hedefliyoruz. Konya'da da gençlik kollarımız yeniden yapılanarak göreve başladı. Çalışmalarımızla gençliğimizin gücünü ve etkinliğimizi göstereceğiz" dedi.
Köklü bir partiye mensup olduklarını anımsatan DP Gençlik Kolları Genel Başkanı Güdenler, "İyi bir siyaset yapmak için sadece kuru eleştiri yapmak yetmiyor. Biz bir ileri adım daha atarak ne yapabilirizi sorguluyoruz. Partimizin geçmişindeki gücünden yararlanarak geleceğimizi şekillendireceğiz. Partimizde gençlik kollarında bulunan bir çok abimiz milletvekili, belediye başkanı veya partimizin il başkanlıklarında bulundu. Biz de gelecekte yapacağımız siyasette verimli ve tecrübe kazanmak için şimdiden çalışmalara başladık" ifadelerini kullandı. Partilerinin il ve ilçelerdeki gençlik kollarını genel merkezden her zaman destekleyeceklerini de aktaran Süleyman Çağlar Güdenler, Konya'nın önemli bir şehir olduğunu ve gençlik potansiyelinden yararlanmak için DP Konya Gençlik Kolları Başkanı Tuğçe Saatçi'ye özel bir destek vereceklerini söyledi.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.