Gazze yanıyor ümmet susuyor!

Gazze yanıyor ümmet susuyor!

AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “İçinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İsrail rejiminin üzerine kabus olamayan İslam ülkelerinin idarecileridir” dedi

İnsanlığı unutan, çocuk, yaşlı demeden sivilleri hedef alan ve soykırıma imza atan Siyonist İsrail rejimi, 9 aydır saldırılarını sürdürüyor. Bu durumdan daha fazla acı veren husus ise ümmet coğrafyasının liderlerinin ve halkının, insanlık dışı muameleye yeterince ses çıkaramaması oluyor. Gazze yanarken, İslam coğrafyasının kuru açıklamadan ve kınamadan öteye gidememesi, yürekleri dağlıyor. Bu sessizlikten güç alan İsrail, Filistin halkını şehit etmeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-07-06-112726.png

SİYONİSTLERİN ANLAYACAĞI TEK DİL SİLAH!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, 9 ayı aşkın bir süredir Gazze’de soykırımda bulunan Siyonist İsrail rejiminin Refah’ta onlarca Filistinliyi bombalarla yakarak, şehit etmeye devam ettiğini söyledi. Siyonistlerin iyice zıvanadan çıktığına dikkat çeken Başkan Kara, insanlıktan uzak bir halde terör saldırıları sürerken, gerçekleşen saldırıların artık Müslümanlar arasında normalleşmeye başladığını, gündem olmaz hale geldiğini ifade etti. AGD Konya Şube Başkanı Kara, “Uluslararası Adalet Divanı’nın saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombalayan Siyonistlerin anlayacağı tek dilin silah olduğu da net bir şekilde bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bir an önce kardeşlerimizi hatırlamalı, derdiyle dertlenmeliyiz. Orada evladını kaybeden bir annenin acısını hissetmeli, direniş ve destek duygularımızı sürekli canlı tutmalıyız” dedi.

ekran-goruntusu-2024-07-06-112734.png

YETKİ SAHİPLERİNİ HAREKETE GEÇİRMELİYİZ

Filistin direnişinin kahraman mücahitleri karşısında Siyonistlerin acziyetin zirvesini yaşadığını belirten Kara, İsrailliler'in savunmasız sivillerden intikam almaya çalıştığını aktardı.. Kara, “Filistin direnişinin geçtiğimiz günlerde onlarca İsrail askerini esir almasıyla Gazze’de yeni bir darbe alan Siyonistlere karşı artık söz bitmiştir. İsrail rejiminin zalimliğini, caniliğini ve katilliğini konuşmak artık beyhudedir. Bundan sonra yapılması gereken tek bir şey vardır ki; o da Siyonistlere karşı fiilen harekete geçmektir. Bu hareketi sağlayacak olan bizleriz. Her birimiz kendimizi Gazze'de Refah'ta bulunan bir genç gibi, baba gibi, anne gibi hissedip diğer Müslümanlardan ne beklememiz gerektiğini hayal edip üzerimize düşeni yapmalıyız. En önemlisi yetki sahiplerini harekete geçirmeliyiz” şeklinde konuştu.

ERBAKAN HOCAMIZIN DEDİĞİ GİBİ

Kara, konuşmasını şöyle sürdürdü: “9 ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir. Vakit, Milli Görüş lideri Erbakan Hocamızın dediği gibi İsrail’e karşı güç gösterme vaktidir. Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır. Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İslam ülkelerinin aciz liderleridir.
Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi İsrail rejimine karşı vahdet ruhunu kuşanıp İslam Barış Gücü’nü oluşturmayanlardır. Bugün içerisinde bulunduğumuz zillet halinin en büyük müsebbibi Gazze cayır cayır yanarken İsrail rejiminin üzerine kabus olamayan İslam ülkelerinin idarecileridir. Ey İslam ülkelerinin liderleri; Allah’tan korkun, İslam’ın izzetine sarılın, dinimizin emirlerini kuşanın. Sizin acziyetiniz yüzünden Gazze yanıyor ve sizin etkisizliğiniz yüzünden Gazzeli kardeşlerimiz soykırıma uğruyor.”

ZULME RIZA GAYRETULLAH’A DOKUNUR

İnsanlık dramının en acısının yaşandığını ve Filistinlilerin sadece kendi toprakları için değil tüm İslam coğrafyası için bedel ödediğini dile getiren AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, sözlerini şöyle tamamladı: “Öyle ki; Filistin direnişi bugün sadece kendi topraklarını koruma yahut özgürleştirme maksadıyla mücahede vermiyor. Filistinli kardeşlerimiz aynı zamanda Bağdat’ın, Şam’ın, Doğu Türkistan’ın, Diyarbakır’ın ve İstanbul’un selameti için de müdahale ediyor. Bugün bizler çok iyi biliyoruz ki; karşımızda bulunan İsrail adlı terör organizasyonunun hedefi yalnızca Gazze, Kudüs yahut Batı Şeria ile sınırlı değil. Bugün İsrail Gazze’de başarılı olduğu takdirde Siyonistlerin yarınki hedefleri Hatay, Diyarbakır, Adıyaman ve daha birçok şehrimiz olacak. Bundan dolayıdır ki; Hamas sadece Filistin için değil Türkiye için de savaşmaktadır. Türkiye halkı Hamas başta olmak üzere Filistin direniş hareketlerinin ne yanında ne de arkasındadır. Anadolu insanı bugün Filistin direnişinin ta kendisidir. Zulme rıza göstermek, Gayretullah’ın gücüne gider ve elbet mazlumun ahı bulur. Gelin mazlumun umudu olalım. Soframıza bir kaşık daha koyalım. Kardeşlerimizin olduğunu unutmayalım.”

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum