Gazeteciler Mehmet Metiner'in şivesiyle dalga geçti

Gazeteciler Mehmet Metiner'in şivesiyle dalga geçti

Dün akşam CNN Türk kanalında yayınlanan Tarafsız Bölge programına katılan Mehmet Metiner'in şivesi sosyal medyada alay konusu oldu.

Özellikle kendilerini entelektüel gazeteci olarak addeden şahısların Mehmet Metiner'in Kürt şivesiyle bu şekilde seviyesiz bir karalama kampanyası yürütmesi gazetecilik seviyesi olarak üzücü bir durum ortaya koydu.

BÜLENT KENEŞ VE BÜLEN MUMAY... SİZİNLE DALGA GEÇİLSE NASIL OLUR?

Bir insanın şivesiyle alay ediyorsun ama biri çıksa senin şivenle alay etme çirkinliğini, ahlaksızlığını yapsa hoşuna gider mi Bülent Mumay? Sen ki Siirtlisin ve İstanbul lehçesiyle konuşmanın arkasına saklanmışsımn. Gizli Siirt ağzınla dalga geçilse hoşuna gider mi?

Peki ya sen Bülent Keneş? Malatya şivesini İstanbul ağzıyla harmanlıyorsun ve r’leri de söyleyemiyorsun. Bunlar Allah’ın takdiridir ve asla ve asla dalga geçilecek unsurlardan değildir. Ancak biri çıkıp senin r’lerinle dalga geçme seviyesizliğini gösterse hoşuna gider mi Bülent Keneş?

ALAY EDEN KİŞİNİN VAY HALİNE

Lütfen biraz daha tartışma seviyesini yukarı çıkartın ve insanların eksiklikleriyle dalga geçmeyin. Hem sizler az buçuk din iman bilen adamlarsınız. "Arkadan çekiştirip duran, kaş-göz hareketleriyle alay eden her kişinin vay haline;" demiyor mu Allah Hümeze suresinde!

MUMAY TİVİTLEDİ KENEŞ RT'LEDİ

Büleny Mumay'ın Metiner hakkında attığı istihzalı tiviti Bülent Keneş RT'ledi. İşte o tivit.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.