Gazeteciler halkın sesi olma vazifesini icra ediyor

Gazeteciler halkın sesi olma vazifesini icra ediyor

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Şenay Özer, Elmas Gazel, Hikmet Çıkrıkcıoğlu ve Arife Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı m

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya Kadın Kolları Başkanı Mahmure Boyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Şenay Özer, Elmas Gazel, Hikmet Çıkrıkcıoğlu ve Arife Ceylan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı münasebetiyle gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. HAS Parti Konya Kadın Kolları Yönetimi ziyarette gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile de görüştü. Ziyarette konuşan Mahmure Boyalı, gazetecilerin halkın sesi olma vazifesini icra ettiğini dile getirerek, "Basın sektöründe çalışanlarının icra ettiği mesleğin önemine binaen çalışanların çalışma şartları daha fazla iyileştirilmesi gerekiyor. Gazeteciler toplumun ihtiyaçlarını gündeme getirdiği için daha iyi konumda olmalarını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ise, basının öneminin herkes tarafından bilindiğini vurgulayarak, "Basın mensupları olarak doğrunun yanında olmaya devam edeceğiz. Halkın sesinin, ihtiyaçlarını ve sorunlarını dile getirmeye de özen göstererek şehrimizin ve ülkemizin daha iyi konumlara ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.