Garnizon Komutanı Özden, Bayramda Hastanede Yatan Hastaları Ziyaret Etti

Garnizon Komutanı Özden, Bayramda Hastanede Yatan Hastaları Ziyaret Etti

Cizre Garnizon Komutanı Kurmay Albay Onur Özden, Kurban Bayramı vesilesiyle Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti. Garnizon Komutanı Onur Özden, ziyaret esnasında 89 yaşındaki bir kadından Kürtçe dua aldı.     Cizre...

Cizre Garnizon Komutanı Kurmay Albay Onur Özden, Kurban Bayramı vesilesiyle Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti. Garnizon Komutanı Onur Özden, ziyaret esnasında 89 yaşındaki bir kadından Kürtçe dua aldı.

    Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, bayramlaşmadan sonra Cizre Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti. İlk önce Çocuk Servisi’ni ziyaret eden Kaymakam Horasanlı’ya Cizre Garnizon Komutanı Kurmay Albay Onur özden de eşlik etti. Çocukların ailelerine geçmiş olsun deyip bayramlarını kutlayan Kaymakam Horasanlı, hasta çocuklara da oyuncak hediye etti. Çocuk ziyaretlerinden sonra diğer hastaları da ziyaret eden Kaymakam Şamil Horasanlı ve Garnizon Komutanı Onur Özden, hastalara karanfil dağıttı.

    Hastaları ziyaret eden Kaymakam Horasanlı ve Komutan Özden, odalarda yatan hastaları tek tek ziyaret etti. Bir hasta odasına giren Cizre Garnizon Komutanı Kurmay Albay Onur Özden, ilgiyle karşılandı. Hasta yatağında yatan 89 yaşındaki Kumri Alğan’a geçmiş olsun deyip bayramını kutlayan Komutan, kadına bir de karanfil verince, kadın da buna sessiz kalmayı komutana sarıldı. Yaşının ilerleyişinden ve hastalığından dolayı yataktan doğru düzgün kalkamayan kadının ilgisi karşısında Komutan da kadına sarılarak aynı karşılığı verdi. Komutana sarılıp başından 4 defa öpen Kumri Alğan, ayrıca komutana dua da etti. Türkçe bilmediği için Kürtçe olarak dua etti. Komutan Özden, kadına anne diyerek Kaymakama da dönerek ‘ben yılın duasını aldım’ dedi.

Cizre Devlet Hastanesi ziyaretinden sonra Cizre Kapalı Cezaevi’ne giden Kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı, cezaevindeki mahkumlarını bayramlarını kutladı. Kutlamalar sırasında basın mensupları içeri alınmadı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.