Galibiyetlerimizi perçinleyeceğiz

Galibiyetlerimizi perçinleyeceğiz

Baydar: 1. Ligde mücadele ettiğimiz ve dostluğumuzun bulunduğu Malatyaspor ile karşılaşacağız. Galibiyetlerimizi perçinlemek için önemli bir fırsat olacak. Deplasmandan istediğimiz bir sonuçla döneceğiz

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci hafta karşılaşmasında 2-1 mağlup ettiği Vitoria SC karşılaşmasını ve E. Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MUTLUYUZ

Vitoria SC karşısında oyuna hükmeden, ipleri elinde tutan bir anlayışla sahada yer aldıkları ve bu anlayışı karşılaşmanın neredeyse tamamına yakın bir bölümünde güçlü bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar  “UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz” dedi.

ZOR KARŞILAŞMAYDI

“ Bizim için zor bir karşılaşmaydı" diyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Takımımız Süper Kupa sonrası ilk kez taraftarımızla buluştu. Müthiş bir ortamda, harika bir futbolla, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk üç puanımızı kazandık. Bunun son olmayacağını, futbolcularımız ortaya koydukları iradeli futbol ile bütün Türkiye’ye gösterdiler. Bize göre Avrupa Ligi tecrübesi daha fazla olan bir takımı mağlup ederek grupta iddialı bir konuma yükselmek, Atiker Konyaspor taraftarları başta olmak üzere inanıyorum ki; bütün futbolseverleri memnun etti" sözlerini kullandı.

ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Çıkışı sürdürmek istediklerini kaydeden Ahmet Baydar, "Bu sezon bize inanan, güvenenlerin desteğiyle çıkışımızı sürdürmek ve Avrupa’da gidebileceğimiz noktaya kadar mücadelemize devam etmek istiyoruz. Atiker Konyaspor bu rüyayı gerçekleştirebilecek güce sahiptir. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın ortaya koydukları performans yarınlar için bizi umutlandırmaktadır. Onlara inanıyor, güveniyor ve aldıkları sonuçlar her ne olursa olsun sonuna kadar yanlarında olduklarımızı bir kez daha güçlü bir sesle ifade ediyoruz. Mutluyuz, gururluyuz ancak bir an önce yeniden E. Yeni Malatyaspor ile yapacağımız Süper Lig maçına da konsantre olmak durumundayız. Üst üste aldığımız iki galibiyet takımımız ve camiamız için büyük moral oldu. Pazar günü de geçmiş yıllarda o zamanın adıyla 1. Ligde mücadele ettiğimiz ve dostluğumuzun bulunduğu, saygı duyduğumuz bir takımla Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşma galibiyetlerimizi perçinlemek için önemli bir fırsat olacak. Pazar günü deplasmandan istediğimiz bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.