Galibiyet hasreti artık son bulsun

Galibiyet hasreti artık son bulsun

 Son 4 maçını kazanamayan İ.H. Konyaspor yarın sahasında Hatayaspor ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Satdyumunda oynanacak mücadele 13.30’da başlayacak. 

Zorlu maç öncesinde Konyaspor 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 yenilgi sonucunda 41 puanla sıralamanın 13'üncü basamağında yer alıyor. 

Ligin geride kalan bölümünde 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan bordo-beyazlılar, 53 puanla 5. sırada bulunuyor.  İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı'nda oynanan maçı Hatayspor, 2-1 kazanmıştı.

PALUT İÇİN DUYGUSAL MAÇ 

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut içinHatayspor maçının ayrı bir önemi var. 

Hataylı olan Palut, kendisinin yetişmesinde büyük rol oynayan memleketinin takımına karşı rakip olarak sahaya çıkacak. Futbolculuk kariyerin Hatayspor'da başlayan Palut, Akdeniz ekibinde ayrıca çeşitli kademelerde yıllarca görev yaptı. İlk teknik direktörlük deneyimini de bordo-beyazlı takımda yaşayan 44 yaşındaki teknik adam, Hatayspor'un alt liglerdeki başarısında büyük pay sahibi oldu. Kulübün önemli isimlerinden olmayı başaran İlhan Palut, Hatayspor'a ikinci kez rakip olacak. Palut, Akdeniz ekibine ilk olarak bu sezonun ilk yarısında Göztepe'nin başında rakip olmuştu. Söz konusu karşılaşmayı Hatayspor, deplasmanda 1-0 kazanmış ve Palut'u üzmüştü 

AHMET ÇALIK KADRODA OLACAK  

Sivasspor karşılaşması öncesinde sakatlanan Ahmet Çalık, formasına kavuşuyor 

Sivasspor, Kayserispor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında forma giyemeyen deneyimli stoperin Hatayspor maçında sahada yer alması bekleniyor. Çalık, Çaykur Rizespor maçında hazır olmasına rağmen ilk 11’de yer almamıştı.

KONYASPOR’DA SARI KART ALARMI 

 İ.H. Konyaspor’da Hatayspor maçı öncesinde 6 oyuncu ceza sınırında. Abdülkerim Bardakcı, Artem Kravets, Sokol Cikalleshi, Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic ve Oğuz Kağan Güçtekin sarı kart görmesi durumunda Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Hatay temsilcisinde  ise sakatlığı bulunan Selim Ilgaz ve Soner Örnek ile kart cezalısı Mame Diouf, bu maçta forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum