Galatasaray’ı İmha planı

Galatasaray’ı İmha planı

Atiker Konyaspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay bugün sabah yapılan antrenmanda oyuncuları ile saha içinde uzun süre yaptığı toplantının ardından maçın taktiğini uygulamalı olarak öğrencilerine gösterdi

Spor Toto Süper Ligin8. Hafta maçında cumartesi günü evinde Galatasaray ile karşılaşacak Atiker Konyaspor'da  bu maçın hazırlıkları sürüyor.  Yeşil-beyazlı ekip bugün sabah yaptığı antrenmanda zorlu maçın taktiğini çalıştı. Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda Teknik direktör Reşit Akçay oyuncular ile saha içinde uzun bir toplantı yaptı. Akçay oyuncuların Galatasaray maçının önemini ve kazanmaları için yapmaları gerekenleri anlattı.  Tecrübeli teknik adam daha sonra anlattıklarını uygulamalı olarak oyuncularına gösterdi.

GALATASARAY HÜCUM HATTINI EZBERLETTİ

Atiker Konyaspor Teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay bu sezon ligde yenilgisi bulunmayan Galatasaray’ın hücum silahlarını etkisiz hale getirmek istiyor. Akçay tüm oyuncularına sarı-kırmızılı futbolcuların gol yollarında nasıl pozisyon aldıklarını tek tek göstererek neler yapmaları gerektiğini aktardı. Tecrübeli hoca futbolcularına uzun uzun Galatasaray’da hücumda hangi oyuncu nasıl pozisyon alır, aldıkları pozisyonları neye göre değiştirir bunun anlatımını yaptı. Mustafa Reşit Akçay’ın bu anlatımlarını oyuncuların dikkatle takip etmesi gözden kaçmadı. Akçay’ın hedefi  önce Galatasaray’ın hücum silahlarını durdurmak.

ŞANSSIZLIK BU MAÇTA KIRILABİLİR

Atiker Konyaspor, ligin 8. haftasında konuk edeceği Galatasaray'ı mağlup ederek rakibi karşısındaki uzun süren maç kazanamama şanssızlığını kırmak istiyor Son yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı mağlup etme başarısı gösteren Atiker Konyaspor, Galatasaray’a karşı bu başarıyı gösteremedi . Yeşil-beyazlı ekip, tam 14 yıldır rakibini mağlup edemiyor. Atiker Konyaspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında en son galibiyetini 2003-2004 sezonunda 1-0’lık skorla aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum