Galatasaray'a Dortmund'a Gitti

Galatasaray'a Dortmund'a Gitti

Galatasaray, yarın akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Borussia Dortmund ile oynayacağı karşılaşma için sabah saatlerinde özel bir uçakla Almanya'ya gitti. Sarı kırmızılı takımda, sakatlığı geçen Melo ise kamp kadrosunda yer aldı.Havalimanında...

Galatasaray, yarın akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Borussia Dortmund ile oynayacağı karşılaşma için sabah saatlerinde özel bir uçakla Almanya'ya gitti. Sarı kırmızılı takımda, sakatlığı geçen Melo ise kamp kadrosunda yer aldı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmeleri için Dortmund'dan puan almaları gerektiğini söyledi. Albayrak, "Hafta sonu biz ligde rakibimizi yendik. Dortmund ise mağlup oldu. Biz de Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek için puanlar almamız gerekiyor." dedi.

Sarı kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden ve Sportif AŞ'de görev alması beklenen Ali Dürüst ise "Türkiye Ligi'nde yarış kıran kırana devam ediyor. Burada şampiyon olmak istiyoruz. Esas amacımız Şampiyonlar Ligi'nde olmaktır. Oranın önemli takımlarından birisiyiz. İyi bir sonuçla bizi üst tura taşıyacak sonuçla döneceğiz. Daha da mühimi Galatasaray eski günlerine dönmeye başladı. Biz bu ışığı gördük." diye konuştu.

Bu arada Galatasaray'da Borussia Dortmund maçı öncesindeki son antrenmanını bugün Almanya'da yerel saatle 19.00'da maçın oynanacağı Signal Iduna Park'ta gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde ise teknik direktör Cesare Prandelli ve bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.