Galatasaray maçına Erdon Daci, damga vurdu

Galatasaray maçına Erdon Daci, damga vurdu

Galatasaray maçına Erdon Daci, damga vurdu. Makedon oyuncu, 2 şık gole imza atarken, birçok kez de net pozisyonlara girdi.

Karşılaşmanın en iyi oyuncusu olan genç forvet,Süper Lig'de uzun bir aradan sonra golle tanıştı. Ligdeki gol sayısını 3’e çıkaran 22 yaşındaki oyuncu, son olarak geçen sezon 29 Aralık'ta deplasmanda oynanan Alanyaspor maçında ağları havalandırmıştı.

Konyaspor’da kiralanacağı konuşulan Erdon Daci, attığı golün ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Galatasaray ağlarını iki kez sarsarak yıldızlaşan Erdon Daci, maçtan sonra açıklamalarda bulundu

Erdon Daci'nin açıklamaları şu şekilde. "Hayal gibiydi. Galatasaray gibi büyük bir camiaya karşı oynayacağım maçta gol atmayı, büyük maçlarda öne çıkmayı çok istiyordum. Bunu hep hayal ettim. Çok çalıştım. 2 gol attığım için çok mutluyum. Böyle kalmayacağım. Daha ileriye gideceğim. inşallah devamı da gelecek. Konyaspor için daha çok gol atmak istiyorum. Son maçlarda puan kaybediyorduk, kazandığımız için çok mutluyuz. Çok değerli bir galibiyet. Üç büyükleri yendik. İki golü de Alper Uludağ ağabeyime armağan ediyorum.

En sevdiğim mevki forvet ama takımın ihtiyacı neyse orada da oynarım. Kalede bile oynarım. Bana ilk olarak Aykut Kocaman şans verdi. Aykut hocama teşekkür ederim. Ondan çok katkı gördüm. Çok selam söylüyorum. Bana güvenen İsmail Kartal ve teknik heyetine de çok teşekkür ederim. Kötü oynadığımın zamanlarda da sürekli arkamda durdu ve bana güvendi. Çok yardımcı oldu. Onun güvenini boşa çıkarmadığım için de mutluyum.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum