Gabba Home   hizmete sunuldu

Gabba Home hizmete sunuldu

Mobilya sektöründe toptan ve perakende mağazacılık alanında 50 yıllık geçmişe sahip Gabba Home Konya’nın sektöründe lider markası Güçlü Mobilya bünyesinde Homstory AVM’de hizmete girdi

Gabba’nın 50 yıl önce başlayan öyküsü; bugün üçüncü nesliyle devam ederken, Konya’da 50 yıllık geçmişe sahip ve 3. nesil ile yola devam eden Güçlü Mobilya 8. mağazasını Konyalıların beğenisine sundu. Gabba Home’nin Homstory AVM’deki açılışına Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Gabba Home Yönetim Kurulu Üyesi Murat Fener, Konya Ticaret Odası (KTO) eski Meclis Başkanlarından Mustafa Güçlü, Veli Öncan Premium Cars firma sahibi Veli Öncan ile çok sayıda davetli katıldı.

2-1.jpeg

KONYA’DA EN İYİ MARKAYLA YER ALIYOR

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sektörün 2 büyük firmasını buluşturan açılışın Konya’ya hayırlı olmasını dile getirerek, “Bursa İnegöl’de 50 yılı aşkın süredir hizmet veren ve 3. nesil olarak devam eden Gabba, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da bayisi ve mağazası olan bir firma. Bu firma Konya’ya girebileceği en iyi markayla girdi. Yaklaşık 50 yılı aşkın bir süredir sektöre hizmet veren Güçlü Mobilya ile Konyalılarla buluştu. Allah bu mağazaların sayılarını artırsın. Sayıları çoğalırken de helalinden ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Bu tür işletmelerin sayısının artması istihdama ve ekonomiye de katkı demek. Bu vesileyle 50 yıllık hikayenin mimarları olan başta Ali ve Mustafa Güçlü’ye ve oğullarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

3-1.jpeg

3. KUŞAK MOBİLYA ÜRETEN ŞİRKET SAHİBİ

Gabba Home Yönetim Kurulu Üyesi Murat Fener de, açılışta şunları söyledi: “Gabba Mobilya ailesi olarak bugün Konya Gabba Deneyim Merkezi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Biz de 3. kuşak mobilya üreten bir şirket sahibiyiz. Bizim gibi 3. kuşak bir aileyle işbirliği yapmanın onurunu yaşarıyorum. Bu vesileyle tüm Konyalıları mağazamıza bekliyorum.”

ahmet-melih-guclu-1.jpeg

KONFOR VE ŞIKLIK

Güçlü Mobilya Sahibi Ahmet Melih Güçlü ise, mobilya sektöründe toptan ve perakende mağazacılık alanında Güçlü Mobilya olarak 1981 yılından günümüze kadar hizmet verdiklerini ifade etti. Güçlü, “Anlayışımız hayal ettiğimiz tarzını yansıtabilen, konforlu ve harika tasarımlı mekanlar oluşturabilmektir. Bu anlayışla sektörümüzde önde gelen, kalite ve değer üreten markaların içinde bulunduğu 8 mağazamızla üstün kalite ve hizmet anlayışımızı birleştirerek hemşerilerimize sunmaya ve ulaştırmaya gayret ediyoruz.

mustafa-kavus-1.jpeg

Bugün ise anlayışımızı taçlandırdığımız konfor ve şıklığın zirvesine taşıyacağımız Gabba Mağazamızın açılışını yapmanın mutluluğunu ve heyecanı içindeyiz. Mağazamızın yapımında bizlere desteklerini esirgemeyen Gabba Yönetim Kurulu ve çalışma ekibine, sıfırdan başlayıp bitimine kadar hassas bir şekilde takip ve koordine eden yönetim kurulumuza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mağazamızın hayırlı ve bereketli olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

murat-fener-1.jpeg

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.