Gabb Encümen Toplantısında Yardım Talepleri Görüşüldü

Gabb Encümen Toplantısında Yardım Talepleri Görüşüldü

Siirt’te geçekleştirilen Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) encümen toplantısında üye belediyelerden Digor, Yüksekova, Hazro, Eğil, Hınıs belediyelerinin yardım talepleri görüşüldü.Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler...

Siirt’te geçekleştirilen Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) encümen toplantısında üye belediyelerden Digor, Yüksekova, Hazro, Eğil, Hınıs belediyelerinin yardım talepleri görüşüldü.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliğ'inin 2014 yılı Ağustos encümen toplantısı Siirt Belediyesi Meclis toplantı salonunda; Birlik eş başkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan başkanlığında, Hakkâri Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, Muradiye Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Tunç, Nusaybin Belediye Eş Başkanı Sara Kaya ile GABB Genel Sekreteri Ahmet Ertak ve Birlik birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. Birlik Genel sekreteri Ahmet Ertak’ın üye belediyelerden Digor, Yüksekova, Hazro, Eğil, Hınıs belediyelerinin yardım talepleri ve 2015 yılı çalışma programı hakkında encümen üyelerine bilgi verildi.

Birlik çatısı altında özellikle üye belediyelerin küçük ölçekli projelerine dönük teknik ve mali destekler konusunda önemli çalışmalar yapılacağını hatırlatan Birlik Eş Başkanı Gültan Kışanak, "Birliğe üye belediyelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanması için birlik olarak önümüzdeki dönümde çalışmalara hız verilecektir." dedi. Birlik Eş Başkanı Tuncer Bakırhan da birlik olarak üye belediyelerden gelen projelerin birlik bünyesine öncelik sırasına göre değerlendirildiğini belirterek, "GABB belediyeler birliği olarak üye belediyelerimizin halkın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusun halk hizmet verme cabası içindedir. Bu anlamda bizler de bu hizmetlerin en kısa sürede hayata geçmesi için her türlü desteği sunuyor ve sunmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

GABB Belediyeler Birliği 2014 yılı 2’inci dönem encümen toplantısı Digor, Yüksekova, Hazro, Eğil, Hınıs belediyelerinin taleplerinin değerlendirilmesi, çalışma programı, performansı, bütçenin kabul edilmesi ve yine üye belediyelerinden gelen projelerine destek taleplerinin değerlendirilmesinden sonra, encümen üyelerinin dilek ve önerileri ile sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.