G.Saray'ın Arda Turan pişmanlığı

G.Saray'ın Arda Turan pişmanlığı

Arda Turan'ı geçen sezon 12 milyon euroya Atletico Madrid'e satan sarı kırmızılıların bu parası adeta çöpe gitti.

Arda Turan'ı geçen sezon 12 milyon euroya Atletico Madrid'e satan G.Saray'a bu para hayırlı gelmedi. Bonservisleri 14.1 milyon euroyu bulan Yiğit Gökoğlan Sercan Yıldırım ve Amrabat üçlüsü bir Arda Turan etmedi..

ÜÇ OYUNCUYA 14 MİLYON EURO ÖDENDİ

Geçen sezon Sercan için Bursaspor'a 3 milyon euro Yiğit için Manisaspor'a 2.5 milyon euro ödendi. Amrabat transferinde Kayserispor'a 8.6 milyon euro verildi. Bonservisleri 14.1 milyon euroyu bulan üçlüden Yiğit'in bileti kesildi, Sercan devre arasında yolcu. Amrabat ise şimdilik hayal kırıklığı.

AMRABAT'IN YERİ GARANTİ DEĞİL

Oyun sistemine tam olarak uygun bir isim olmamasına rağmen Terim'in çok istediği Amrabat, sezon içerisinde Emre Çolak ile büyük bir rekabete girecek.

Transferi gerçekleştiğinde sol kanattaki tek tercih olacağı düşünülen Faslı oyuncunun gelişi kamp ve hazırlık maçlarında da gözüktüğü gibi Emre Çolak'ın performansını doğrudan etkiledi. Çolak, geçtiğimiz sezon ilk 11'de forma giymek için gösterdiği çalışkanlığı bu kez Amrabat'ı kesmek için gerçekleştirecek. Şu ana kadar gözüken ise Emre'nin her anlamda formaya daha yakın olduğu yönünde..

TARAFTAR ARDA TURAN'I ÇOK ÖZLEDİ

Taraftarlar Arda'ya olan özlemlerini yüksek sesle dile getirmeye başladı. Taraftar Sosyal paylaşım sitelerinde de bu özlemini dile getirdi. Öyle ki Arda'nın kazandırdığı rekor bonservisin boşa harcandığı konusunda taraftar görüş birliğinde. G.Saray camiasının içerisindede Arda Turan'ın satılmasının pişmanlığı yaşanıyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.