G.Saray'a Quaresma cevabı

G.Saray'a Quaresma cevabı

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran, Quaresma'yı Galatasaray'a verme konusunda Beşiktaş'ın görüşünün negatif olduğunu belirtti.

Adı G.Saray ile sürekli anılan Quaresma için Tamer Kıran açıklama yaptı. Tamer Kıran ; ''Quaresma için adli bir süreç işliyor bu adli sürecin sonunda şu aşamada ceza alıp almayacağını bilmiyorum. İnsani olarak herkesin başına gelebilecek bir olay oyuncumuzun başına gelmiş. Ceza verilirse Portekiz makamı vercektir. Biz bu durumdan medet ummuyoruz. Böyle bir tutukluluk halinde TFF refere etmiyor. Oldu bittiye getirilemez. hem insani hem de vicdani olarak böyle bir şey yapmak Beşiktaş'a yapılmaz. Ben kendisine sordum avukata ihtiyacı olduğunu. Bir şeye ihtiyacı olmadığını ve tekrar Lisbon'a gitmesi gerekeceğini söyledi.Devre arası transferi konusunda teknik heyetin ve bizim çalışmalarımız sürüyor. Netlik kazanmış bir oyuncu yok henüz. Teknik heyetimizin talep ve görüşleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere oyuncu izlemeleri devam ediyor. 3 hafta önce izleme komitemiz kuruldu. Dünyanın dört bir yanında oyuncu taramalarını sürdürüyorlar.Quaresma konusunda yönetimin düşüncesi negatif. Devre arasın başka kulüple anlaşırsa yurtdışına veya Türkiye'den başka bir kulübe gidebilir.'' dedi..

TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Kanaltürk'teki Top Bizde Programı'na transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu. 3 hafta önce bir izleme komitesi kurduklarını ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Pierre Webo ile ilgilendiklerini ve başkanlarıyla görüştüklerini belirterek şunları söyledi:

"Devre arası transferi konusunda teknik heyetin ve bizim çalışmalarımız sürüyor. Netlik kazanmış bir oyuncu yok henüz. Teknik heyetimizin talep ve görüşleri doğrultusunda, ihtiyaç duyulan bölgelere oyuncu izlemeleri devam ediyor. 3 hafta önce izleme komitemiz kuruldu. Dünyanın dört bir yanında oyuncu taramalarını sürdürüyorlar."

"İlgilendiğimiz futbolcular arasında Webo'da var. Ben Çağatay başkanla görüştüm. O bu konuyu biliyor. Başkanın bildiği bir şeyi kamuoyundan saklamanın bir faydası yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.