Futbolseverler, Süper Lig Maçlarını Lig Tv’de İzlemeye Devam Edecek

Futbolseverler, Süper Lig Maçlarını Lig Tv’de İzlemeye Devam Edecek

Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin nihai kararını açıkladı. Süper Lig’in adresi Digiturk, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar karşılaşmaları en iyi görüntü kalitesi ile ekranlara getirmeye devam edecek.Dijital...

Rekabet Kurulu, Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın haklarına ilişkin nihai kararını açıkladı. Süper Lig’in adresi Digiturk, 2016-2017 sezonunun sonuna kadar karşılaşmaları en iyi görüntü kalitesi ile ekranlara getirmeye devam edecek.

Dijital televizyon yayıncılığı platformu olan Digiturk, Rekabet Kurulu’nun nihai kararıyla Spor Toto Süper Lig maçlarını 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar yayınlamaya devam edecek.

Süper Lig maçlarının yayın haklarını 2001 yılından bu yana elinde bulunduran Digiturk, 2010 yılında yapılan ihalede yaklaşık 2 milyar dolarlık en yüksek teklifi vererek 5 yıl süreyle yayın haklarını satın almıştı. Digiturk, yılda 450 milyon dolarlık yayın hakları bedeli ile birlikte futbol kulüplerine her yıl çok büyük rakamlar aktarıyor. 15 yıllık dönemde Türk futboluna aktardığı 3,5 milyar dolarlık kaynakla spora destek olan Digiturk, bu katkıyı sürekli kılmayı hedefliyor.

Digiturk’ün Rekabet Kurulu tarafından açıklanan son karar sonrasında, Spor Toto Süper Lig maçlarını yayınlama hakkı 2 yıl daha uzatılmış oldu. Rekabet Kurulu’nun aldığı bu kararla Süper Lig’in yayın hakları aralıksız 16 yıl süre ile Digiturk tarafından gerçekleştirilmiş olacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.