Fue Yöntemiyle saç ekimi

Fue Yöntemiyle saç ekimi

Çimen, dünyada son teknoloji olarak uygulanan saç ekimi yöntemi olan Fue Yöntemi ile saçlı bölgeden alınan canlı saç köklerini, saçsız bölgeye neşter kullanmadan ekimini gerçekleştirdiklerini ifade

Özel Medline Konya Hastanesi Doktoru Kadriye Çimen, dünyada son teknoloji olarak uygulanan saç ekimi yöntemi olan “Fue Yöntemi” ile saçlı bölgeden alınan canlı saç köklerini, saçsız bölgeye neşter kullanmadan ekimini gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Özel Medline Konya Hastanesi’nde görev yapan Dr. Kadriye Çimen, dünyada son teknoloji olarak uygulanan fue yöntemi” hakkında bilgi verdi. Yöntemin, özellikle erkeklerde son derece memnun edici ve yüz güldürücü sonuçlar sunduğunu belirten Dr. Kadriye Çimen, “Dünya’da son teknoloji olarak kullanılan fue yöntemi, saçlı bölgeden alınan canlı saç köklerini, tek tek başın saçsız bölgesine transferini gerçekleştirilmesi işlemidir. Herhangi bir kesiye ihtiyaç duyulmadan gerçekleşen fue yönteminde, neşter kullanılmadan saç ekimi gerçekleştirilir. Özel bir cihaz ile alınan saç kökleri, özel bir sıvının içerisinde bekletilir ve ön kısma açılan saç kanallarına yerleştirilir. Herhangi bir bölge kesilmediği için dikiş gerekmez. Bu nedenle halk arasında ameliyatsız saç ekimi olarak adlandırılır” diye konuştu.
Doktor Çimen, fue yönteminin eskiden şerit operasyonu geçirmiş hastaların yara izlerinin kapatılmasında ve yanık izlerinin giderilmesinde, kısmen de sakal bıyık ve kaş ekiminde de kullanıldığını kaydetti.
Fue yönteminin avantajlarından da söz eden Doktor Çimen, bisturi kullanılmadan gerçekleştirilen mikrocerrahi bir teknik olduğu için dikiş gerektirmeyen yöntemin, birer gün arayla beklemeden arka arkaya uygulanabildiğini belirtti. Yara izi bırakmayan, kadın ve erkeklerde uygulanabilen yöntemin, iyileşme süresinin de oldukça kısa olduğuna dikkat çeken Doktor Çimen, “Bu yüzden operasyon gerçekleştirildikten hemen sonra normal hayata devam edilebilir. Kaş ve sakalların yeniden oluşturulabilme olanağı vardır. İstenilen alana istenilen yoğunlukta saç ekimi yapılabilir” dedi.
Saç ekiminin, saç nakli işlemleri konusunda deneyim kazanmış, uzmanlaşmış estetik, plastik cerrahi uzmanının önderliğinde ve konusunda özel eğitim sahibi profesyonel ekipler tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.