Fotoğraf Sanatçıları Göreme’de

Fotoğraf Sanatçıları Göreme’de

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) Kongresi ve Uluslararası Fotoğraf Şöleni çerçevesinde Türkiye’ye gelen fotoğrafçılar, dünyaca ünlü kültür, doğa ve manzara...

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) Kongresi ve Uluslararası Fotoğraf Şöleni çerçevesinde Türkiye’ye gelen fotoğrafçılar, dünyaca ünlü kültür, doğa ve manzara merkezlerinden Kapadokya'nın en önemli yerleri arasında yer alan Nevşehir'in Göreme beldesini de gezdi.

    Yaklaşık 300 sanatçısının katıldığı etkinlikte yüzlerce fotoğraf çekildi. Göreme vadilerine ve Peribacaları'na hayran kaldıklarını belirten sanatçılar, Göreme için "Bir doğa harikası" dedi.

Etkinlik kapsamında fotoğraf sanatçıları ile bir araya gelen Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, hoş geldiniz diyerek Göreme’nin bir dünya beldesi olduğunu söyledi.

    Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu Başkanı Riccardo Busı ile bir süre sohbet eden Başkan Cingil, Göreme hakkında bilgiler verdi. Busı ise Başkan Cingil’e teşekkür ederek "Çok güzel bir coğrafyada yaşadığınız için şanslısınız." dedi. Başkan Nuri Cingil daha sonra etkinlik kapsamında Göreme’ye gelen tüm sanatçılara, içerisinde Göreme tanıtımın olduğu hediye çantalar verdi.

Başkan Cingil daha sonra fotoğraf makinesi ile fotoğrafçıların fotoğraflarını da çekti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.