Foto Muhabiri Yılmaz Canel Hayatını Kaybetti

Foto Muhabiri Yılmaz Canel Hayatını Kaybetti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), hayatını kaybeden Foto Muhabiri Yılmaz Canel için taziyede bulundu. Mesajda, “Gazeteciliğe ve foto muhabirliğine uzun yıllar hizmet veren meslektaşımız Yılmaz Canel’i sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz....

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), hayatını kaybeden Foto Muhabiri Yılmaz Canel için taziyede bulundu. Mesajda, “Gazeteciliğe ve foto muhabirliğine uzun yıllar hizmet veren meslektaşımız Yılmaz Canel’i sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. “ denildi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Basın Şeref Kartı sahibi Yılmaz Canel hayatını kaybetti. TGC de Canel için taziye mesajı yayınladı. Mesajda, “Değerli üyemiz, Yılmaz Canel’i kaybettik. Gazeteciliğe ve foto muhabirliğine uzun yıllar hizmet veren meslektaşımız Yılmaz Canel’i sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Yılmaz Canel’in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Canel’in cenazesi yarın Levent Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.