Fofana İstanbul’u seviyor

Fofana İstanbul’u seviyor

Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu Morkye Fofana deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçından sonra bir başka İstanbul deplasmanı olan Beşiktaş karşılaşmasında da golünü attı.

Fofana Fenerbahçe maçında defansın kafasını döndürürcesine çalımlarla  ceza sahasına girerek Volkan’ı mağlup etmişti. Beşiktaş maçında da klasını konuşturan Fofana aldığı uzun topla sol çaprazdan ceza sahası içine girerek Beşiktaş kalecisi Karius’un üzerinden şık bir aşırtma vuruşla takımına beraberlik golünü getirdi.  Moryke Fofana’nın bu golü tüm futbol izleyicileri tarafından büyük beğeni aldı.

CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Atiker Konyaspor'da Beşiktaş ağlarını havalandıran Moryke Fofana, cezalı duruma düştü Atiker Konyaspor’da ikinci yarıda oyuna giren Fofana, maçın rengini değiştiren isim oldu. Müthiş bir gole imza atan Fofana, Süper Lig’deki gol sayısını 5’e çıkardı. Ceza sınırında olan Fildişi Sahilli oyuncu, rakibine yaptığı faulün ardından sarı kartla cezalandırıldı. Cezalı duruma düşen Fofana, ligin 26. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

 Beşiktaş maçın sonra konuştu Fofana, "Fenerbahçe maçından sonra Beşiktaş’a da gol attım ama 1 puan veya 3 puan alsak daha iyi olacaktı. Zor bir dönemden geçiyoruz. Çok çalışarak kazandığımız dönemlere geri dönmeliyiz. Avrupa yolunda önümüzdeki haftaki önemli maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum