Flamingoların Kahvaltı Keyfi

Flamingoların Kahvaltı Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi’ndeki doğal ortamlarında yaşamlarını sürdüren flamingolar, aynı göleti paylaştıkları ördeklerle sabah kahvaltısı yapıyor. Botanik Park’ta hizmet veren Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvanat bahçesi, onlarca...

Bursa Hayvanat Bahçesi’ndeki doğal ortamlarında yaşamlarını sürdüren flamingolar, aynı göleti paylaştıkları ördeklerle sabah kahvaltısı yapıyor.

Botanik Park’ta hizmet veren Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvanat bahçesi, onlarca tür hayvana ev sahipliği yapıyor. Ayı, kurt, aslan, yırtıcı kuşlar, su kuşları, lama, deve, lemur, maymun, zebra, zürafa gibi birçok hayvana ev sahipliği yapan hayvanat bahçesi ailesine son olarak 2 adet kaplan katıldı.

Her gün yüzlerce yerli yabancı turistin ziyaret ettiği hayvanat bahçesi sakinlerinin en sevdiği zaman dilimi ise yemek saatleri… Hayvanlar, adeta bakıcılarının yolunu gözlüyor. Ördekler ile aynı ortamı paylaşan flamingolar ise bakıcılarının gölete bıraktığı yiyeceklere adeta hücum ediyor. Ördekler ile birlikte ekmek kırıntılarını yiyen sevimli hayvanlar, ilginç görüntüler oluşturuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.