Firar'dan Meryem'e

Firar'dan Meryem'e

Firar adlı dizideki başarılı performansı ile dikkatleri üzerinde toplayan oyuncu İsmail Hacıoğlu, çekimleri devam eden Meryem adlı sinema filmi için Konyanın Beyşehir ilçesine geldi

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Firar’ adlı dizideki başarılı performansı ile dikkatleri üzerinde toplayan oyuncu İsmail Hacıoğlu, çekimleri devam eden Meryem adlı sinema filmi için Konya’nın Beyşehir ilçesine geldi.
Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkı’nda kurulan film setinde rolünü canlandıran 27 yaşındaki Hacıoğlu, çekimlere verilen ara sırasında gazetecilerin de sorularını cevaplandırdı. Başrolünü oyuncu Zeynep Çamcı ile yönetmenliğini Atalay Taşdiken’in yaptığı Meryem adlı sinema filminin çekimleri için Beyşehir’de bulunduğunu ifade eden Hacıoğlu, “Çekimler Akşehir’de başladı ve ikinci etap olan Beyşehir’e geldik. Çalışmalar tamamlandıktan sonra İstanbul’da bitireceğiz inşallah” dedi.
Sinema filminde ‘Murat’ adlı bir karakteri canlandırdığını belirten Hacıoğlu, “Askerden yeni gelmiş ama askerliği iyi geçmemiş biri. Meryem ise, kasabada yaşayan bir kız. Naif bir kadın hikayesi aslında. Onun kasabadan arkadaşı diyelim. Öyle çok naif, çok güzel bir karakter ve de çok güzel bir film olduğu için de duygu içinde oldu. Her film yapan gibi biz de iddialıyız tabi. Güzel bir film yaptığımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Beyşehir’le ilgili ilk izlenimleri de sorulan Hacıoğlu, “Göl kenarını gezme şansımız oldu. Ama çok güzel, dokusu, manzarası, insanları. Akşehir’de başlayan güzellikler hala devam ediyor” diye konuştu.
Şu an içerisinde yer aldığı Meryem adlı sinema filmi dışında önünde herhangi bir çalışma olmadığını da aktaran Hacıoğlu, “Firar yeni bitti. Yeni sezonda devam etmeyecek. Bunun dışında şu an görüşmeler var ama adını koyduğumuz bir şey yok henüz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.