Final'den kış kampı

Final'den kış kampı

Konya Final Dergisi Dershanesi tarafından Antalya Belek’te öğrencilerin sınav başarısını artırmak için 7. kış kampı düzenlendi

Konya Final Dergisi Dershanesi Kurucu Temsilcisi Ahmet Güney,  kampın çok verimli geçtiğini belirtti. Ahmet Güney, “Hiçbir başarı tesadüf değildir ve başarının yüzde 99'u emek, yüzde 1'i şanstır. Bu yüzden başarı anlık çalışmalarla değil zamana yayılmış istikrarlı çabalarla sağlanır. Gerek öğretmenlerin gerekse idarecilerin ortak amacı öğrencilerimizi bulundukları noktadan daha yukarılara çıkarmak, hedeflerine ulaşmaları için her türlü huzurlu ortamı sağlamaktır” dedi.
Dershane Müdürü Hüseyin Uçar da, “Başarı bütün öğrenciler için bir özlemdir. Zirveye çıkmak da  bir  özlemdir. Ama her insanın çıkabileceği zirve, ayrı ayrıdır. Amacımız her öğrenciyi kendi zirvesine ulaştırmaktır” diye konuştu. Tekrar edilmeyen bilginin ele dökülen kolonya gibi uçup gittiğini söyleyen Uçar, “Kış kampında yapılan soru çözümleri ve tekrar çalışması bilginin pekişmesine ve hafızada uzun süre kalmasını sağladı” ifadelerini kullandı. Kış kampının son gününde KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Bölümü'nden Ali Bozgedik de meslek seçiminin önemi konusunda öğrencilere seminer verdi.
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.