Film mi izlemek istiyorsunuz?

Film mi izlemek istiyorsunuz?

Birçok film severi baş sorunlarından bir tanesi olan film izle sitelerinde ki reklamlar diyebiliriz.

Birçok film severi baş sorunlarından bir tanesi olan film izle sitelerinde ki reklamlar diyebiliriz. Bu reklamlar neden var? Ne için konuluyor? Siteden izleyiciler kaçıyor daha mı iyi? Diye eğer ki aklınız da sorunlar mevcut ise bu sorunları kaldırabiliriz. Bu tür sorunların cevaplarından hemen bahsedelim mi?

Reklamlar neden var?

Elbette birçok kişi internet üzerinden para kazanmak isteyecektir bu sebepten ötürü birçok reklam mevcut olacaktır fakat sizlere verdiğimiz adreste o kadar fazla reklam mevcut değil bu sebepten ötürü rahat bir şekilde filminizi izleyebilirsiniz ve yorumunuzu da rahat bir şekilde atabilirsiniz.

Ne için konuluyor?

Para kazanmak için ve bazı filmler de telif hakları mevcut bu hakları satın alabilmek için konulmaktadır.

Siteden izleyiciler kaçıyor daha mı iyi?

Birçok siteleri altında barınan kişilerin evet sitelerinden ziyaretçiler kaçmaktadır fakat mavi yazı ile işaretlenen bölümler de bu kadar da fazla reklam olmadığından dolayı izleyiciler sürekli bir şekilde bizleri tercih etmektedir diyebiliriz. Yalan filmlerden daha çok elimizde ki filmleri de paylaşmaktayız.

Türk komedi filmleri mi  izlemek istiyorsunuz?

Artık arama motorlarında   yazmanız gerekmeyecektir zira, bizlerin sizlere  bahsettiği site de rahat bir şekilde arkadaşlarınız ile, aileniz ile izleyebilirsiniz. Herhangi bir donma veya fragman mevcut olmadan.

Deadpool mu izleyeceksiniz?

Herhangi bir sıkıntı çıktı veya diğer siteler de genel olarak eğer ki Deadpool fragmanları mevcut ise sizler’e üst yazılarda da bahsettiğimiz gibi mavi linklere tıklayarak rahat bir şekilde kısmına gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.