Feza Lisesi, Tenis Müsabakasında Şampiyon Oldu

Feza Lisesi, Tenis Müsabakasında Şampiyon Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği okul sporları kapsamındaki "Genç Erkekler Tenis Müsabakaları" Özel Feza Lisesi’nin Samsun birincisi olmasıyla sonuçlandı. Final grubu ilk maçında SES...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği okul sporları kapsamındaki "Genç Erkekler Tenis Müsabakaları" Özel Feza Lisesi’nin Samsun birincisi olmasıyla sonuçlandı. Final grubu ilk maçında SES Okulları'nı 3-2 yenen Feza Koleji, finalde ise TED Koleji'ni 4-1 yenerek şampiyon oldu.

İller arası Genç Erkekler Tenis müsabakalarında Samsun'u temsil edecek olan takımdaki öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Okul Müdürü Murat Yücel, desteklerinden dolayı okul velisi olan Mustafa Günel ‘e teşekkür ederek, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Öğrencilerinin başarısından gurur duyduğunu belirten antrenör Mehmet Şahin ise, iller arası müsabakalarda Samsun’u en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.