FETÖ, gizli kardinaldir

FETÖ, gizli kardinaldir

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Salonu’nda Türkiye’nin Darbeler Tarihi’ni anlatan Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güçlü, “Gülen, Aytunç Altındal’a göre Vatikan’ın gizli kardinali’dir” dedi

Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güçlü, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Op. Dr. Gökhan Darılmaz’ı makamında ziyaret etti.  Güçlü, daha sonra konferans salonunda idarecileri ve hastane çalışanları ile biraraya gelerek darbeler tarihini anlattı. Türkiye’de darbelerin, Osmanlı döneminde Sultan Abdülaziz’in, bilekleri kesilmiş vaziyette intihar süsü verilerek öldürülmesiyle başladığını ve bu suikastın Büyük Britinya’nın yardımıyla gerçekleştirildiği söyledi.

Dünya tarihinde erdemli süper gücün 322 sene hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu olduğunu kaydeden Dr. Güçlü, parçalanma dönemine gelindiğinde Osmanlı aydınlarının, Batı karşısında aşağılık kompleksine kapılarak pek çoğu mankurtlaştı. Paralel yapı Osmanlı paşalarından Mustafa Reşit Paşa’yla başladı” şeklinde konuştu. Konuyu Fetullah Gülen Hareketi ve Paralel Yapı’ya getiren Dr. Güçlü, son olarak şunları kaydetti: “İşin ince ayrıntısının 1965’lerde Erzurum’da açılan ve kurucuları arasında Fetullah Gülen’in de bulunduğu Komünizmle Mücadele Derneği’nden sonra Gülen’in, Güney Kore’deki Moon Tarikatı’nın Türkiye temsilcisi siyasetçi Kasım Gülek’le tanıması oldu. FETÖ, örgütlenme modelini, Amerika’da yaşayan 7 milyon Yahudi’nin örgütlenme metodundan aldı. Araştırmacı-Yazar Aytunç Altındal, Gülen için 'Vatikan’ın gizli kardinali' dedi ve bunu bir kitabında da dile getirdi.” Soru cevap şeklinde devam eden sohbetten sonra Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Darılmaz, Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü’ye, günün anısına çini bir tabak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.