Fethiye Belediyesi: Düşen Potanın Yapım Ve Bakımından Sorumlu Değiliz

Fethiye Belediyesi: Düşen Potanın Yapım Ve Bakımından Sorumlu Değiliz

Muğla'nın Fethiye ilçesinde önceki gün meydana gelen ve 2 çocuğun yaralanması ile sonuçlanan pota kazası ile ilgili Fethiye Belediyesi'nden açıklama geldi. Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü imzası ile yapılan açıklamada,...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde önceki gün meydana gelen ve 2 çocuğun yaralanması ile sonuçlanan pota kazası ile ilgili Fethiye Belediyesi'nden açıklama geldi. Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü imzası ile yapılan açıklamada, ilgili parkın belediye ile alakasının olmadığı ifade edildi.

Önceki gün Taşkaya Mahallesi'nde bulunan Babadağ Sitesi yanındaki oyun parkında meydana gelen olayda, Egehan Gürel ile Kurtuluş Davies, parkta oynadıkları sırada çürüyen basketbol potası üzerlerine devrildi. Olay nedeniyle Egehan Gürol kulağından, Kurtuluş Davies ise belinden yaralandı.

Olayın gerçekleştiği parkla ilgili Fethiye Belediyesi'nden açıklama geldi. Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada parkın belediye kontrolünde olmadığı belirtildi. Açıklamanın devamında; " Patlangıç Mahallesi 381/1 Babadağ sitesinin yanında bulunan basketbol sahasında bir kaza yaşanmıştır. Yaşanan elim kazanın meydana geldiği Babadağ sitesinin yan kısmında bulunan basketbol sahasının yapımı, bakımı ve kontrolünün belediyemizle ilgisi yoktur." denildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.