Fener’e bir de sen vur Kartalım

Fener’e bir de sen vur Kartalım

İttifak Holding Konyaspor yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahadaki başarısını rakibi karşısında da devam ettirmek istiyor

Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Volkan Bayarslan görev yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda hanesine 17 puan yazdıran İttifak Holding Konyaspor, 7. sırada yer aldı. Konyaspor, sahasındaki son yenilgisini geçen sezonun 29. haftasında 8 Mart'ta Fenerbahçe karşısında yaşamıştı.

Süper Lig'de çıktığı son 2 maçta Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor'a yenilen Fenerbahçe, kazanarak kötü gidişe son vermek ve moral bulmak istiyor. Ligin geride kalan bölümünde 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli takım, haftaya 19 puanla 5. sırada girdi.

İttifak Holding Konyaspor Kayserispor maçının ardından Fenerbahçe maçını da evinde oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip ligde iç sahada başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

Ligde sahasındaki son yenilgisini 2020-2021 sezonunun 29. haftasında, Konya Büyükşehir Stadyumunda Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olarak yaşayan Konyaspor bu maçın ardından evinde yenilgi almadı. 11 maçtır iç sahada yenilgi yüzü görmeyen Konyaspor evindeki başarılı performansını devam ettirmek istiyor.

PALUT’UN FENERBAHÇE’YE KARŞI GALİBİYETİ YOK

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile oynayacakları maçta, sarı lacivertlilere karşı ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Daha önce Hatayspor ve Göztepe'yi çalıştıran genç teknik adamın Fenerbahçe önünde galibiyeti bulunmuyor.

İlhan Palut'un, teknik adamlık kariyerinde, 1'i Konyaspor 3'üde Göztepe'nin başında olmak üzere sarı lacivertli takıma karşı galibiyet sevinci yaşayamadı. Palut, Fenerbahçe karşısında tek puanını, 2-2'lik sonuçla, 2019-2020 sezonunun ilk yarısında Göztepe'yi çalıştırdığı dönemde aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.