Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım'dan Oyunculara Başarı Dileği

Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım'dan Oyunculara Başarı Dileği

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. hafta maçında bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Başkanı Aziz Yıldırım derbi öncesi tesisleri ziyaret etti ve futbolcular ile sohbet ederek moral verdi. Futbolcular ise hazırlanan doğum günü...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 8. hafta maçında bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Başkanı Aziz Yıldırım derbi öncesi tesisleri ziyaret etti ve futbolcular ile sohbet ederek moral verdi. Futbolcular ise hazırlanan doğum günü pastasını keserek Başkan Aziz Yıldırım'ın 62. yaş günün kutladılar.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör İsmail Kartal'ın futbolcularla yaptığı maç toplantısının ardından tesislere geldiği belirtilirken, futbolcuların da başkan Yıldırım'a doğum günü sürprizi yaptığı öğreanildi. PFDK'nın verdiği 60 gün hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Beşiktaş derbisine gidemeyecek olan Aziz Yıldırım, tüm hafta olduğu gibi zorlu 90 dakika öncesi de Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne geldi.

Başkan Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcularla sohbet ettiği, Beşiktaş maçı öncesinde takıma yaptığı kısa konuşmada da "Sizler Türkiye’nin en iyi futbolcularısınız, kazanacağınıza inanıyorum." dediği öğrenilirken futbolcular ise bugün doğum günü olan başkanlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söylediler.

Başkan Yıldırım, kritik maç öncesi teknik ekip ve futbolculara güvenini bir kez daha dile getirirken, kafilenin Atatürk Olimpiyat Stadı'na hareketinde de takıma eşlik etti.

BAŞKAN YILDIRIM'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Başkan Aziz Yıldırım'ın 62. doğum günü Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve oyuncular tarafından kutlandı. Beşiktaş maçı öncesinde Can Bartu Tesisleri'ne gelen Başkan Aziz Yıldırım'a burada süpriz doğum günü kutlaması organize edildi.

Teknik heyet ve oyuncular tarafından organize edilen doğum günü kutlamasında pastanın mumlarını söndüren Başkan Aziz Yıldırım, ardından tebriklerini kabul etti. Bu jestten dolayı teknik heyete ve oyunculara teşekkür eden Başkan Aziz Yıldırım, "Allah hepimize sağlıklı yaşam nasip etsin. Ailelerimizle, çocuklarımızla, Fenerbahçe camiası ile tüm insanlarla beraber hepimizi barıştan yana olan gönüllerimizde yaşamayı nasip etsin. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.