Fenerbahçe–çaykur Rizespor Maçında Passolig Pilot Uygulaması Başlatıyor

Fenerbahçe–çaykur Rizespor Maçında Passolig Pilot Uygulaması Başlatıyor

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında uygulanmaya başlanan ve 2014-2015 sezonunda ise zorunlu hale getirilen Passolig, e-bilet uygulaması her geçen gün kullanıcısını artırırken, Kadıköy’de de Passolig alımlarının hızlandığı açıklandı.Geçtiğimiz...

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında uygulanmaya başlanan ve 2014-2015 sezonunda ise zorunlu hale getirilen Passolig, e-bilet uygulaması her geçen gün kullanıcısını artırırken, Kadıköy’de de Passolig alımlarının hızlandığı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde sarı lacivertli kulübün de anlaşmaya varması üzerine Passolig'e geçişte Fenerbahçeli taraftarların da ilgisinin arttığı açıklandı. Passolig uygulamasına geçen Fenerbahçe'de taraftarların 12.000’e ulaştığı belirtildi. Süper Lig'in 9. haftasında 8 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe–Çaykur Rizespor maçında deplasman tribününde pilot uygulaması da başlayacak. Passolig’e tam anlamıyla geçiş ise 30 Kasım’da olacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada, Passolig’in en son üyesi Fenerbahçe'nin, Passolig Kart Ligi'ne hızlı bir başlangıç yaptığı da iddia edildi. Bir hafta önce www.passolig.com.tr’de satışa çıkan Passolig Kart'a başvuran Fenerbahçeli sayısının şimdiden, kombinelerle birlikte 32.000’e dayandığı ileri sürüldü.

8 Kasım’da Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe – Çaykur Rizespor maçında, deplasman takıma gönül verenlerin, deplasman tribününe Passolig Kartlarıyla girebileceği de belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Rizespor maçında pilot olarak yalnızca Karadeniz ekibine gönülverenler için uygulanacak sistem ise Şükrü Saracoğlu’nda tam anlamıyla 30 Kasım’da Eskişehirspor maçıyla devreye girecek. Fenerbahçe taraftarı ise 30 Kasım’da deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçıyla ilk kez takımlarının maçını izlemek adına bilet satın alabilecek. Passolig Kartları’nı kullanmak için 30 Kasım’ı bekleyen sarı lacivertliler, www.passo.com.tr’de satışa çıkacak biletlerini Passolig Kart’larına tanımlatacak ve bu tarihten itibaren sadece Passolig Fenerbahçe Kart’larıyla takımlarını stadyumda destekleyecek."

Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Passolig’e başvurmayan Fenerbahçe taraftarının bir an önce karta başvurmalarını önerirken, "Fenerbahçe sisteme çok hızlı bir giriş yaptı. Şu anda kombinelerle birlikte 32 bin Fenerbahçe Passolig Kart mevcut. Ancak Türkiye’nin seyirci ortalamasında en tepede olan Şükrü Saracoğlu’nun dolması için sarı laciverte gönül verenlerin vakit kaybetmeden Passolig Kart’larına başvurması gerekmekte." dedi.

Genel Müdür Gündogğan, sisteme sonradan dahil olan Fenerbahçelilerin Passolig Kart'larına başvurarak hem takımlarına destek olmaya devam ederken, kombine sahiplerine dağıtılacak Passolig Kart’lar da hesaba katıldığında Passolig Kart Ligi’nin zirvesinin karışacağını da sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi Passolig’e dahil olan Fenerbahçe’nin kartları 15 TL’ye satışa çıkmıştı. Bu bedelin 6.3 TL’si kartlara otomatik olarak geri ödenirken, Fenerbahçe Kartlar internetten başvuru sonrası kurye ile kart sahiplerinin evlerine de teslim edilebiliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.