Fenerbahçe karşısında gözler kaptan Sehiç’te olacak 

Fenerbahçe karşısında gözler kaptan Sehiç’te olacak 

Sezonun ilk 3 haftasında kalesini gole kapatan başarılı file bekçisi İbrahim Sehiç’in performansı ligin en fazla gol atan takımı Fenerbahçe karşısında merak konusu oldu.

Sezonun ilk 3 haftasında kalesini gole kapatan başarılı file bekçisi İbrahim Sehiç’in performansı ligin en fazla gol atan takımı Fenerbahçe karşısında merak konusu oldu. Yeşil-beyazlı ekipte Bosnalı eldivenin performansına direkt etki edecek savunma hattının da sarı-lacivertli forvet oyuncularına geçit vermemesi bekleniyor. Konyaspor’un başarılı stoperi Calvo ile Adil Demirbağ, sağ bek Ahmet Oğuz ve sol bek Sitya’nın  göstereceği maç performansları da sonuca büyük etki edecek.  

Arabam.com Konyaspor'da kaleci İbrahim Sehic, performansıyla göz dolduruyor 

Boşnak file bekçisi, Süper Lig'de geride kalan 3 haftalık süreçte kalesini gole kapatmayı başardı. Sehic, Ankaragücü, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında rakip oyunculara gol şansı vermedi. 

Bu karşılaşmalarda yeşil-beyazlı ekip, rakiplerine çok sayıda gol şansı vermesine karşın Ibrahim Sehic, yaptığı kurtarışlarla takımının aldığı 5 puanda da önemli rol oynadı. 

Aynı zamanda takımın kaptanlığını da üstlenen 33 yaşındaki kaleci, geçen sezon da Konyaspor'un en istikrarlı oyuncularının başında geliyor. 

Süper Ligin ilk 3 haftasına henüz ağlarına gol görmeyen yeşil-beyazlılar, şu ana kadar attığı 13 golle en çok gol atan sarı-lacivertli takım karşısında kazanarak galibiyet serisini 2 maça çıkartmayı hedefliyor. Konyaspor bu sezon ligde oynadığı 3 maçta da gol yemedi ve Başakşehir ile birlikte kalesinde gol görmeyen takım konumunda bulunuyor. 

Öte yandan İlhan Palut idaresindeki Konyaspor ilk 3 haftada sadece 4 gol atma başarısı gösterirken, Portekizli Jorge Jesus önderliğindeki lider Fenerbahçe ise ilk 3 haftalık süreçte ağlarında tam 5 gol gördü

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum