Fenerbahçe, Gökhan Gönül Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçe, Gökhan Gönül Takımla Birlikte Çalıştı

Averajla Süper Lig liderliğini elinde bulunduran Fenerbahçe'de 9. hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları yapılan antrenmanla sürerken Gökhan Gönül de takımla birlikte çalıştı.Sarı lacivertli ekip, Çaykur Rizespor maçının...

Averajla Süper Lig liderliğini elinde bulunduran Fenerbahçe'de 9. hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları yapılan antrenmanla sürerken Gökhan Gönül de takımla birlikte çalıştı.

Sarı lacivertli ekip, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Gökhan Gönül, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Antrenmanın ikinci bölümünde sağ dizinde ağrı hisseden Serdar Kesimal ile sol ayak bileğine darbe alan Hakan Cinemre, tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarım bıraktı.

Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları, yarın yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Can Bartu Tesisleri'ndeki bu antrenman saat 18.00’de başlayacak. Çalışmanın ardından ise sarı lacivertli oyuncuların 8 Kasım Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak olan Çaykur Rizespor maçı için kampa gireceği belirtildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.