Fenerbahçe finalde kaybetti

Fenerbahçe finalde kaybetti

Fenerbahçe Euroleague'de CSKA Moskova'ya 101-96 yenilerek ikinci oldu.

THY Avrupa Ligi'nde Türk basketbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek final oynayan Fenerbahçe, CSKA Moskova'ya normal süresi 83-83 biten maçta uzatma bölümünde 101-96 yenilerek, Avrupa ikincisi oldu.

FENER İKİNCİ YARIDA ŞAHLANDI

Mercedes-Benz Arena’da oynanan Dörtlü Final'in final maçında Fenerbahçe, istediğini alamadı. İlk yarıyı 20 sayı geride (30-50) tamamlayan sarı-lacivertliler, ikinci yarı önemli bir geri dönüşe imza attı. Üçüncü çeyreğin başında 21'e çıkan farkı eriten Fenerbahçe, son 20 saniyeye 83-81 önde girmesine rağmen Khryapa'nın basketine engel olamadı ve maç uzadı. Uzatmada hücumda istediğini yapamayan Fenerbahçe, sahadan 101-96 yenik ayrıldı.

HAKEM KARARLARI ÇILDIRTTI

Maça damgası vuran ise hakem yönetimleri oldu. Özellikle Sloven hakem Davor verdiği kötü kararlar ile adeta hepimizi çıldırttı.

OBRADOVIC'TEN HAKEMLERE TEPKİ

Karşılaşmanın hakem üçlüsü özellikle uzatma bölümünde verdikleri kararlarla tartışıldı.

Fenerbahçe Başantrenör Obradovic, kararlara sık sık itiraz etti. Maçın bitiminde CSKA Moskova'yı tebrik ettikten sonra Obradovic, hakemleri saha içinde itiraz etmek için aradı.

TARAFTAR OYUNCULARA MORAL VERDİ

Fenerbahçeli taraftarlar, maçtan sonra kaçan şampiyonluk sonrası oyunculara moral verdi.

Özellikle gösterdiği mücadeleyle 21 sayı farkı kapatarak maça ortak olan sarı-lacivertli basketbolcuları taraftarlar uzun süre alkışladı. Taraftarlar takıma "Şampiyon" diye bağırarak, tezahürat yaptı.

Maçın ardından çıkış tüneline gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da sarı-lacivertli oyunculara tek tek sarılarak, teselli etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.