Fbm estetik Tıp Merkezi

Fbm estetik Tıp Merkezi

Fbm estetik Tıp Merkezi

Tıp dilinde mastopeksi  olarak bilinen deri fazlalıklarının  alınmasıyla yapılır. Bu fazlalıklar alındıktan sonra   göğüs konturunun çevresinde  bulunan dokunun sıkıştırılması işlemi ile göğüsleriniz daha sıkı ve dik görünme kavuşurlar. Pek çok bayanın yaptırdığı bu işlem istediğiniz görünüme kavuşmada en iyi çözümdür ve yaptıran hiç kimse de olumsuzluk yaşanmamıştır. Sadece yakın zaman dilimlerinde çocuk sahibi olmak isteyen ya da ameliyatın yapılacağı dönemlerde bebek emziren bayanların bu işlemi ertelemeleri uzmanlar tarafından daha uygun görülür. Genel anestezi altında yapılan bu ameliyat sonrasında bayanlar unutmamalı ki göğüslerinin boyutunda değişiklik olmayacak, sadece göğüsleri dik duracaktır. Çünkü bu meme büyütme ya da küçültme işlemi değildir. Sarkık göğüslerin çözümü olan bu ameliyat birçok bayanın kâbusu olan bu sorunu ortadan kaldırarak kıyafet seçimlerinin de kolaylaşmasında yardımcı olmaktadır. Çünkü sarkık göğüsler kıyafet seçiminde bile bayanları etkilemekte, gönüllerince kıyafet almalarına engel olmaktadır.

Saç seyrekliği sorunu olan hastalar için en uygun yöntem saç ekimi uygulamasıdır. Saç ekimi uygulamaları iki çeşit olarak yapılmaktadır. Bu tekniklerden en uygun olanı, yöntemidir. Fue yöntemi tek olan kıl köklerinin alınması yöntemine dayanmaktadır. Fut yönteminde ise iki kulağın arasında bulunan deriden bir şerit alınır ve gerekli bölgeye nakledilir. Bu yöntemde genellikle dikiş ve neşter kullanılır. 

Saçlar kadar burun da estetik algıyı değiştiren en önemli faktörlerden biri. Şüphesiz herkes kusursuz bir görünüme sahip olmak ister. Bu anlamda burun yüzümüzde ön plandadır ve dikkat çekmektedir. Ancak insanların burunlarını beğenmeme ya da sonradan geçirdikleri kaza, düşme veya darp gibi travmalar sonucunda, burun eğrilikleri gibi sorunları olabilir. Gelişen teknoloji ile bu sorunları ortadan kaldırmak ve doğal bir burun görüntüsünü yakalamak günümüzde oldukça kolaydır. insanların istedikleri görüntüye kavuşmalarında ya da nefes alma zorluklarına son vermede uygulanan bir operasyondur. Ülkemizde doktorlar burun deformasyonu sorunuyla oldukça sık karşılaşmaktadır. Bunun düzeltilmesi aşamasında burun ameliyatı yapılarak burun küçültme, burun büyütme ya da burundaki kemiğin alınması gibi işlemler uygulamaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.