Fatih Özgökçen: Pes etmeyeceğiz

Fatih Özgökçen: Pes etmeyeceğiz

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Sivasspor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada asla pes etmeyeceklerini söyledi.

Konyaspor, Süper Lig’in 20.haftasında sahasında Sivasspor’a 1-0 yenildi.

Bu sonuçla yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig'deki 5 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Haftaya puansız giren Konyaspor, yenilmezlik serisini sürdüremese de 39 puanla ikinci sırada yer alarak zirve yarışını devam ettirdi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Sivasspor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada asla pes etmeyeceklerini söyledi.

Özgökçen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, taraftara seslenerek, "Futbolda kazanmak da, kaybetmek de var. Pes etmeyeceğiz, inanmaya devam edeceğiz, birbirimize daha çok destek olacağız. Şimdi daha çok çalışma zamanı... Bugün daha yüksek sesle 'Sen çok yaşa Konyaspor' ifadelerine yer verdi.

ÖNCE KONYASPOR SONRA SİVASSPOR

Süper Lig’in 20. haftasında konuk ettiği Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Konyaspor’un, iç sahadaki yenilmezlik serisi bitti. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk maçında deplasmanda 1-0 kazanarak rakibinin iç sahadaki 19 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmıştı. Konyaspor’un 16 maçlık iç saha yenilmezlik serisini de Sivasspor sonlandırmış oldu.

En son yenilgisini geçtiğimiz sezon 8 Martta Fenerbahçe'ye karşı alan Konyaspor, daha sonra kendi sahasında çıktığı 16 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik almıştı.

Sivasspor maçıyla birlikte bu sezon iç sahada toplam 11 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlı ekip, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Süper Lig'de çıktığı 20 maçta ise 11 galibiyet ve 6 beraberlik alan Konyaspor, sadece 3 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

SİVAS’IN SERİSİNİ DE KONYASPOR SONLANDIRMIŞTI

Süper Lig 2021-22 sezonu 1. hafta karşılaşmasında Sivasspor ve Konyaspor karşı karşıya geldi. İKonyaspor’a galibiyeti getiren gol 88. dakikada Sokol Cikalleshi’den geldi. Sivasspor, lige mağlubiyetle başlarken geçen sezondan beri devam eden 19 maçlık yenilmezlik serisi de son buldu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum