Fatih Özgökçen: Güzel maç oldu

Fatih Özgökçen: Güzel maç oldu

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Adana Demirspor maçı öncesinde transferler hakkında konuştu

İki takımın başkan ve yöneticileri maçtan önce dostluk yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen dostluk yemeğinde karşılıklı hediyeler de takdim edildi. Burada A Spor canlı yayınına katılan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, transferde sona yaklaştıklarını belirterek, "Sağ kanat ve forvete yapacağımız transferler en kısa sürede netleşecek. isimler beni de heyecanlandırıyor. Öncelikle sportif başarı, daha sonra ise yönetimsel noktada geçmişte yapılan hataların tekrarlanmaması ve Süper Lig'de kalıcı ve her alanda başarıyı hedefliyoruz° dedi. Başkan Özgökçen, Abdülkerim Bardakcı ile yola devam edeceklerini ve transferinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

GÜZEL MÜSABAKA OLDU

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun üçüncü haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor Kulübünün Başkanı Fatih Özgökçen, "Sıcak bir hava, nemli bir ortam. Sonuç itibarıyla güzel bir müsabaka oldu." dedi.

Özgökçen, karşılaşmanın ardından , ligin üçüncü haftasında zor bir deplasman maçı yaptıklarını belirtti.

Adana Demirspor camiasının takımlarından çok beklentisi olduğunu ifade eden Özgökçen, şunları söyledi:

"Tabi ki onlar da galip gelmek için çalıştı. Sıcak bir hava, nemli bir ortam. Sonuç itibarıyla güzel bir müsabaka oldu. Mücadele azmi, mücadele gücü yüksekti. Zannediyorum seyir zevki açısından da son derece güzeldi. Maç 1-1 neticelendi. Tabi ki iki takım da galip gelmek isterdi ama netice bu şekilde hasıl oldu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum