Faik İçil yeni hizmet binasına kavuştu

Faik İçil yeni hizmet binasına kavuştu

Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokuluna hayırsever işadamı Faik İçil tarafından kazandırılan yeni eğitim binası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu’na hayırsever işadamı Faik İçil tarafından kazandırılan yeni eğitim binası düzenlenen törenle hizmete açıldı

 

 Törene İlçe Kaymakamı Osman Altın, Kadınhanı Belediye Başkanı Hulusi Çökgel, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Adem Öğüt, hayırsever işadamı Faik İçil’ın kızı Şemsa Yenal, yeğenleri ve torunlarının yanısıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış töreninde hayırsever Faik İçil, 85’inci yaş günü pastasını protokol üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte kesti.

 

REKTÖR, “İÇİL AİLESİNE MİNNETARIZ”

 

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan,  Faik İçil ve ailesine üniversiteye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “8 yıllık görevim süresince üniversitemize yeni şeyler kazandırmak için kapı kapı gezerek hayırseverlerimizi Konya’ya davet ettim. Bir çok hayırseveremiz desteklerini esirgemeden üniversitemize büyük katkılar sağladı. Şunu çok iyi biliyorum ki hayır yapmak, hayırda yarışmak büyük bir meziyettir. Değerli büyüğümüz Faik İçil de hayırların en iyisini yaptı. Doğum gününü yürekten kutluyorum. Sizin gibi insanlar kolay yetişmiyor. Sizi ve değerli ailenizi ömrüm boyunca minnetle anacağım. Üniversitemize katkı sağlayan her hayırseverimiz gönlümüzde yaşayacak.” dedi.

 

2 EK BİNA 1’DE YURT KAZANDIRDI

 

Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem Öğüt,  4 katlı, 12 derslikli, 3 amfisi ve 2 laboratuvarı bulunan yeni eğitim binasını yaptıran hayırsever işadamı Faik İçil’e teşekkür ederek, “Çok değerli hayırsever işadamımız Faik İçil’in bugün doğum günü. 85 yaşına giren Faik amcamıza çok uzun ömürler diliyoruz. Yaptığı hizmetlerle isminin ömür boyu yaşayacağına inanıyorum. Kendisini meslekyüksekokulumuza daha önce bir ek bina ve  yurt binası yaptırdı. Ayrıca yeni binamızın iç dekorasyonu ve eğitim-öğretim materyallerinin tamamı üniversitemiz bütçesinden karşılandı.” dedi.

 

DOĞUM GÜNÜNDE OKUL BİNASI AÇTI

 

Hayırsever işadamı Faik İçil’in damadı Yücel Yenal, “İçil ailesi olarak yeni eğitim öğretim döneminde yeni bir binayı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu güzel binalarda ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirilmesini diliyorum.” diye konuştu.

 

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.