Fabrika çıkışlı ikinci el araçlar bu tarihte ucuza satılacak

Fabrika çıkışlı ikinci el araçlar bu tarihte ucuza satılacak

Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının zirveyi gördüğü Türkiye'de vatandaşa müjde verildi.

Türkiye'de otomobil sahibi olmak için hayal kuran milyonlarca insan var. Herkesin hayali olan otomobile sahip olmak hiç kolay değil. Türkiye'de piyasa koşullarından dolayı ikinci el araç fiyatları sürekli yükseliyor. 1 ay önce 300 bin lira olan aracın fiyatı şuan 350 bin lira.

yenileme-merkezi.jpg

Önümüzdeki ay ise piyasa gidişatı göz önünde bulundurulursa 400 bin lirayı görebilir. Enflasyonist ortamda vatandaş araç almak için çabalasa da bu hiç kolay değil. Sıfır ve ikinci el araç piyasasındaki krizi ise yeni yöntemle bu firma çözme kararı aldı.

sifir-ve-yenilenmisaraba.jpg

2 YIL GARANTİLİ OTOMOBİLLER SATILACAK

Türkiye'de bu tarihten itibaren yenilenmiş ikinci el otomobiller satışa sunulacak. Bahsi geçen bu otomobillerin motor ve diğer kısımları yenilenecek ve 2 yıl garanti ile satışa sunulacak. İlk etapta 6 yaşa kadar olan araçları kapsayacak uygulama ilerleyen zamanlarda 10 yaşa kadar olanları da kapsayacak.

yenilenen-araba.jpg

Renault söz konusu uygulamayı Türkiye'de başlatacak firma. Edinilen bilgiye göre bu uygulamanın ülke genelinde daha da yaygınlaşması bekleniyor. Yenilenmiş otomobiller vatandaşa uygun fiyattan satışa sunulacak ve böylece Türkiye'de otomobil sahibi olmak kolaylaşacak.

yenilenme-arac.webp

BU TARİHTE SATIŞ BAŞLIYOR

Şimdilik sadece Renault ve Dacia markalı araçlar yenilenerek satıya sunulacak. Yenilenmiş otomobil satışı Türkiye genelinde 2023 yılının en geç sonlarına doğru satışa sunulacak. Bu araçların 2 yıl garantili olarak satışa sunulacak olması vatandaşın şimdiden ilgisini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum