Eyüp  Gözgeç  yeniden başkan

Eyüp  Gözgeç yeniden başkan

Türkiye Boks Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar’da yeniden Eyüp Gözgeç’in yönetiminde yer aldı. Gözgeç seçimi 59 oy farkla kazandı

410-001.jpgSEVİYELİ BİR SEÇİM OLDU

Ankara’da gerçekleşen Türkiye Boks Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda Eyüp Gözgeç, 264 delegenin 159 oyunu alarak başkanlığa seçildi. Diğer aday Suat Hekimoğlu ise 100 oyda kaldı. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar’ın bulunduğu Eyüp Gözgeç listesi 59 oy farkla kazandı. Ankara Başkent Öğretmenevinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul, beklenenin aksine çok sakin geçti. Genel kurul’un sakin geçmesindeki aslan payı ise başkan adaylarının tansiyonu yükselmemeye özen göstermelerinden kaynaklandı.

4 sandıkta 264 oy kullanılırken, 5 oy ise geçersiz sayıldı.  Seçimden sonra görüşlerini açıklayan   Başkan Eyüp Gözgeç,  "İkimizde kazandık. Çok yakın dostum. Ne o kaybetti ne ben kazadım. Daha yolun başında. Teşekkür ettim. Seçime heyecan geldi. Herkes biririni aradı. Güzel bir seçim oldu." ifadelerini kullanırken Suat Hekimoğlu ise "Güzel adaletli bir seçim olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun. Biz varız dedik. Başkanıma karşı 100 oy aldık. Herkes başkanıma karşı bu oyu alamaz. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

RECEP ÇINAR: GÜZEL BİR SEÇİM OLDU

Eyüp Özgeç'in listesinde bulunan ve Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, “Bu seçimin kesinlikle kaybedeni olmadı, ama kazananı oldu. Doha doğrusu kazanan boks camiası oldu.  Beklenenin aksine sımsıcak bir seçim oldu.  Gayet ölçülü, seviyeli ve herkesin bir birine dostane yaklaştığı bir seçim oldu. Başkanımım Eyüp Gözgeç’in liderliğinde Türk boksunu layık olduğu yere getirmenin çabasını vereceğiz. Yönetimde bu işin tekniğini bilen insanlar olduğu gibi, yönetimsel anlamda da fikri dolu insanlar var.  Bu ekibin iyi işler çıkartacağına dair en ufak bir kuşkum yok. Türk boksunu Küba’nın ya da Rusya’nın seviyesine nasıl getiririz, bunun çalışmasını yapacağız” diye konuştu.

EYÜP GÖZGEÇ YÖNETİMİ

Hasan Kartal, Metin Yener, İsmal Hakkı Gül, Birol Akpınar, Abdulhakim Aksu, Fuat Alparslan, Mustafa Akkaya, Pınar Kuçinoğlu, Recep Çınar, Yılmaz İlkay Arın, Mustafa Kamacı, Mehmet Genç, Yavuz Can, Atilla Alatepe.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.