Evde Bonzai İçen İki Arkadaş Komalık Oldu

Evde Bonzai İçen İki Arkadaş Komalık Oldu

Eskişehir’de, evde bonzai için iki arkadaş, önce bayıldı, sonra komalık oldu. Hastanede tedavi altına alınan iki gencin hayati tehlikesi olduğundan ifadeleri alınamadığı belirtildi..Işıklar Mahallesi Kayatepe Sokak 34 nolu ikamette oturan...

Eskişehir’de, evde bonzai için iki arkadaş, önce bayıldı, sonra komalık oldu. Hastanede tedavi altına alınan iki gencin hayati tehlikesi olduğundan ifadeleri alınamadığı belirtildi..

Işıklar Mahallesi Kayatepe Sokak 34 nolu ikamette oturan M.D.’nin arkadaşları S.B. ve H.P., evde otururken bonzai içti. S.B. ve H.P., bir süre sonra kendinden geçerek bayıldı. M.D.’nin ambulans çağırması ile S.B. ve H.P., sağlık görevlileri tarafından baygın vaziyette evden alınarak hastaneye götürüldü. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan S.B. ve H.P’nin içtikleri bonzai nedeniyle durumlarının komalık olduğu belirtildi. Bilinçleri kapalı iki gencin bu nedenle ifadeleri de alınamazken, tedavileri ise sürüyor.

Diğer iki kişiyle birlikte olan M.D. ifadesinde, arkadaşı olan S.B. ile H.P.’nin bonzai içtiklerini ve bir süre sonra bayıldıklarını, ambulans çağırarak hastaneye getirdiklerini anlattı. M.D., kendisinin ise her hangi bir uyuşturucu madde kullanmadığını kaydetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.