"Esnaf siftah yapamıyor"

"Esnaf siftah yapamıyor"

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Tacettin Çetinkaya ve Mehmet Rüştü Açıksöz esnafla buluştu.

Milli İttifak’ın çatı partisi Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları esnafla buluşmaya devam ediyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Tacettin Çetinkaya ve Mehmet Rüştü Açıksöz seçim çalışmaları kapsamında merkez Zafer ve Aaraboğlu Makası esnafını ziyaret etti. Teşkilat mensuplarının adaylara eşlik ettiği ziyaretlerde, adaylar birebir vatandaşların sorunlarını dinleyen adaylar, girdikleri her dükkanda yoğun ilgi gösterildi. Esnaflar adaylara dertlerini anlattı. Esnaf ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, meclise girecekleri ilk günden itibaren Suriye'deki kardeş kavgasını sonlandıracaklarını belirterek, “''Bugün merkez esnaf ziyaretlerimizde de gördüğümüz şudur ki, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi esnaflarımız siftah yapamadan kepenk indiriyor. Hemen hemen girdiğimiz her dükkanda esnaflarımızın işlerinin sıkıntıda olduğu yönünde serzenişlerle karşılaştık. Daha önce de söylediğimiz gibi Adil Ekonomik Düzen kurulmadığı sürece bu tür maddi sıkıntıların önüne geçmek mümkün gözükmemektedir” dedi.

1.20150515162036.jpeg

TOPLUMSAL ÇÖKÜNTÜ YAŞANIYOR

Gezilerde karşılaştıkları  bir diğer problemin gençlerin hali olduğunu ifade eden Çetinkaya, konuşmasına şöyle devam etti: “Neslimiz Avrupa Birliği (AB) eğitim politikaları çerçevesinde materyalist zihniyetle yetiştirilmektedir.AB'nin eğitim modeli Materyalist bir eğitim modelidir. Bu da neslimizi maddeci yapmaktadır.  Ahlak ve maneviyattan yoksun bir nesil yetiştirilmek isteniyor. Bunun neticesinde toplumsal çöküntüler yaşanıyor. Her sıkıntının kaynağı eğitim sistemindeki bozukluklardır. Tüm bu sıkıntıları düzeltmenin tek yolu eğitim sistemini inancımıza uygun şekilde düzenlemektir.”

img_5790.jpeg

Daha sonra açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mehmet Rüştü Açıksöz de yaptığı açıklamada gördükleri ilgiden duyduğu ifade ederek, “Halkımız Milli İttifak'ı mecliste görmek istiyor ve bizlere teveccühlerini iletiyor. Bunun memnuniyeti ve heyecanıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.