Eskişehir'de polise linç girişimi

Eskişehir'de polise linç girişimi

Eskişehir'de protesto yürüyüşünde kamera ile çekim yapan sivil polisler saldırıya uğradı. Saldırıda bir polis linçten son anda kurtarıldı.

Eskişehir'de Ankara'daki bombalı terör saldırısı protestosu yürüyüşünde kamera ile çekim yapan sivil polisler kalabalığın saldırısına uğradı. Bir polis linç edilmekten son anda kurtarıldı.

Eskişehir'de akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 500 kişi 'Katilsiniz hesap vereceksiniz' yazılı pankart açıp yürüyüşe geçti.

SİVİL POLİSLERE SALDIRDILAR

Çeşitli sloganlar atarak yürüyenlerin görüntüsünü kamerayla çeken sivil polisler, kalabalıktan bir grubun saldırısına uğradı. Yere düşen polise linç girişiminde bulunuldu. Kalabalıktan bazıları ile gelen polisler öfkeli grubu engellemeye çalıştı.

POLİSİN BURNU KIRILDI

Aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle burnu kırılan çeşitli yerlerinden yaralanan polis, arkadaşları ve yürüyüşe katılanlardan bazılarının çabalarıyla grubun elinden alınarak uzaklaştırıldı. Yaralı polis, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gruptakiler bir polis memurunu da tartakladıktan sonra yollarına devam etti. Kalabalık yolda kendilerine laf atan bir genci de yere yatırıp tekmeledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.