Eskişehir Görsem’den ’gören Eller Gören Gözler’ Karma Seramik Sergisi

Eskişehir Görsem’den ’gören Eller Gören Gözler’ Karma Seramik Sergisi

Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen, ’Gören Eller Gören Gözler Karma Seramik Sergisi’, davetlilerin beğenisini kazandı.Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Proje...

Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen, ’Gören Eller Gören Gözler Karma Seramik Sergisi’, davetlilerin beğenisini kazandı.

Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Proje Koordinatörü Halime Korkut, serginin açılışında yaptığı konuşmada, ’’Gören Eller Gören Gözler Karma Seramik Sergisi; 06-65 yaş arasındaki gören ve görmeyen bireylerin, seramik çalışmalarının yer aldığı bir etkinliktir. Sergide; Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden 22 ve Çamurla Oyun Sanat Evi’nden 8 konuk öğrencinin üç aylık süreçte, kırmızı çömlekçi çamuru ile yaptıkları seramik çalışmaları yer almaktadır. Karma Seramik Sergisi projesinin danışmanlığını ve uygulayıcılığını ise, Prof. Ayşegül Türedi Özen yürüttü. Dünya Engelliler Haftası kapsamında, sergi, 09 - 10 - 11 mayıs tarihleri arasında, Eskişehir Kanatlı AVM’de ziyaret edilebilir’’ dedi.

Serginin açılışını; Prof. Ayşegül Türedi Özen, Proje Koordinatörü Halime Korkut, Görsem Kurum Müdürü Can Doğan ve Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen yaptı. Davetliler açılıştan sonra, Karma Seramik Sergisini gezdiler ve beğendiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.