Eski futbolcu Konyaspor Stadyumu için “en çirkin stadyum” dedi

Eski futbolcu Konyaspor Stadyumu için “en çirkin stadyum” dedi

Konyaspor’da 2013-2014 sezonunda transfer edilen ve 23 maçta forma giyen Çek Futbolcu Tomas Borek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Borek kendisinin de futbol oynadığı Konyaspor’un eski stadyumu olan Atatürk Stadymu için yapılan paylaşıma “En çirkin stadyumlardan birisi ama unutulmaz” cevabını verdi. Borek ayrıca paylaşımına yeşil-beyaz kalp emojisi koydu. Konyaspor’da kısa süre forma giymesine rağmen taraftarın beğenisini kazanan ve kendisi de yeşil-beyazlı renklere bağlanan Çek futbolcu Konyaspor’dan ayrılmasına rağmen takımı takip etmeye devam ediyor. Her fırsatta Konyaspor ile ilgili paylaşımlar yapan Tomas Borek Konyaspor’un yıkılan eski stadyumu içinde paylaşım yaptı. Borek yaptığı paylaşımda Atatürk Stadyumu’nun mimarı açıdan kötü bir stat olduğunu ancak ne olursa olsun orada yaşadığı günleri asla unutmayacağını belirten bir paylaşımda bulundu.

whatsapp-image-2024-08-22-at-12-18-19-1.jpeg

KONYASPOR’U HER ZAMAN TAKİP EDİYORUM VE ASLA UNUTMAYACAĞIM

Tomes Borek Konyaspor ile ilgili olarak Merhaba Gazetesi’ne verdiği röportajda Konyaspor’u takip etmeye devam ettiğini ifde etmişti. Borek o röportajda şunları söylemişti: “Takip ediyorum ve her zaman Konyaspor'u takip edeceğim. Bu sezondan beri Süper Lig maçlarını televizyondan takip ediyorum. Konya halkı beni kendilerinden biri olarak kabul etti ve ihtiyaç duyduğumda bana her zaman yardımcı oldu. Konyaspor taraftarına destekleri için çok teşekkür ediyorum. Onları asla unutmayacağım. Konyaspor taraftarı da Konya ve Konyaspor gibi sonsuza dek kalbimde kalacaktır. Ataöv Görkem Gündoğar’a da çok teşekkür etmek istiyorum. O ve ailesi Konya’da ihtiyaç duyduğum her zaman bana yardımcı oldular. Bu ailenin bir parçası gibiydim ve Konya’da kendimi her zaman evimde gibi hissettim. Konya’yı ve Konyaspor’u asla unutmayacağım

YENİ STADYUM ÇOK GÜZEL

Konyaspor'un güzel bir stadyumu var. Ne yazık ki, bu güzel stadyumda Süper Lig'de herhangi bir maç oynamadım, sadece Türkiye Kupası’nda yeni stadyumda oynadım. Konyaspor taraftarları benim için bildiğim dünyanın en iyi taraftarları. Stadyumdaki atmosfer her zaman güzeldi ve taraftarlar bizi her zaman destekledi. Çek liginde bu kadar çok taraftarın önünde hiçbir zaman oynamadım. Konyaspor’da oynadığım her maçı dört gözle bekliyordum.”
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum