Eski Eşinin Evleneceğini Öğrendi, Kayınpederinin Evini Bastı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Eski Eşinin Evleneceğini Öğrendi, Kayınpederinin Evini Bastı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde eski eşinin evleneceğini öğrenen şahıs, eski eşi ile kayınvalide ve kayınpederini bıçakladı. Olayda anne ve baba hayatını kaybederken, eski eş ise yaralandı.İddialara göre; eski eşinin yeniden evleneceğini...

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde eski eşinin evleneceğini öğrenen şahıs, eski eşi ile kayınvalide ve kayınpederini bıçakladı. Olayda anne ve baba hayatını kaybederken, eski eş ise yaralandı.

İddialara göre; eski eşinin yeniden evleneceğini duyan ve Dursunbey Ören'de din görevlisi olarak görev yapan H.Ö., bugün sabaha karşı saat 02.00 sularında, Kırkağaç Belediyesi'nde çalışan eski eşi N.Ç (31) ile annesi N.Ç (50) ve babası K.Ç.’nin (53) Kadriye Mahallesi'ndeki evini bastı. 7 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen H.Ö., kayınvalidesi ve kayınpederi ile eski eşini bıçaklayarak 12 yaşındaki çocuğunu yanına alıp, yine eski eşine ait araçla olay yerinden kaçtı.

Komşularının gürültü ve bağırma sesine uyanmasıyla polis ve 112 Acil ekipleri olay yerine çağrıldı. Anne, N.Ç olay yerinde hayatını kaybederken, baba K.Ç. kaldırıldığı Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Soma Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen yaşama tutunamadı. Eski eş N.Ç. ise aldığı ağır bıçak darbelerine rağmen Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan müdahalenin ardından N.Ç.'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Kaçan zanlı H.Ö ise Balıkesir Kepsut ilçesinde emniyet güçlerince yakalandı. Kırkağaç Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.