Esiad Yeni Anayasa İçin 18 Nisan’da Toplanıyor

Esiad Yeni Anayasa İçin 18 Nisan’da Toplanıyor

Eskişehir Sanayi ve İş Adamları Derneği (ESİAD) Başkanı ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Bandırma, 18 Nisan’da yapılacak Yeni Anayasa Toplantısı’na t...

Eskişehir Sanayi ve İş Adamları Derneği (ESİAD) Başkanı ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Bandırma, 18 Nisan’da yapılacak Yeni Anayasa Toplantısı’na tüm Eskişehirlileri davet etti.

ESİAD binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Aydın Bandırma,18 Nisan’da gerçekleşecek toplantıya ilişkin bilgiler verdi. Yeni Anayasa çalışmalarında, sivil toplum örgütü olarak halkın isteklerini gerekli mercilere iletmeyi amaçladıklarını ifade eden Bandırma, siyasilerin uzlaşmaları gerektiğini savundu. Sürekli olarak Ankara’ya projeler üreten bir dernek olarak görev yaptıklarını vurgulayan Bandırma, “Ülkemizde bir yandan ekonomik sorunlar, bir yandan terör diğer yandan da yeni Anayasa gündemi var. Yeni ve sivil bir Anayasa, Türkiye’nin ihtiyacı ve geleceğini de etkiliyor. Siyasi uzlaşma olmadan yeni bir Anayasa yapmak oldukça zordur. 18 Nisan tarihinde özellikle Eskişehir’in genel kanaat önderlerinin toplantıya katılmasını istiyoruz. Aklında soru bulunan herkesin gelip toplantıda sorularını alanında uzman kişilere cevaplatabilmelerini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.