Erzincan Belediyesinden Çocuklara Ücretsiz Sinema

Erzincan Belediyesinden Çocuklara Ücretsiz Sinema

Erzincan Belediyesi sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ilk ve ortaokul düzeyinde ki çocuklarımıza ücretsiz sinema sunumu gerçekleştirdi.Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekle...

Erzincan Belediyesi sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında ilk ve ortaokul düzeyinde ki çocuklarımıza ücretsiz sinema sunumu gerçekleştirdi.

Erzincan Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen “Bir Yaz Kampı Macerası" adlı film, ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik olarak; tarihi varlıklarave kültürel değerlere sahip çıkmaları konusunda sorumluluk duygusu aşılanmasının hedeflendiği öğrenildi.

Program çıkışı katılımcı her çocuğa kitap hediye edilirken, daha önce dağıtılan boyama kâğıtlarını teslim eden öğrenciler içerisinde çekilişle 4 adet tablet ve onlarca sürpriz hediyeler verildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Belediye olarak çocuklarımızın eğitimine büyük önem veriyoruz. Eğitime katkı sağlayacak filmler sergilemeye devam edeceğiz. Bu film de çocukların oynadığı, tarihi değerlerimizi ve zenginliklerimizi anlatan güzel bir film. Programa 2 bin kadar öğrencimiz katıldı.” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.