Ertuğrul Sağlam: Beşiktaş Karsısında İyi Bir Sonuçla Ayrılacağımıza İnanıyorum

Ertuğrul Sağlam: Beşiktaş Karsısında İyi Bir Sonuçla Ayrılacağımıza İnanıyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili, "Beşiktaş deplasmanından güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.Eskişehirspor, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacağı Beşiktaş...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili, "Beşiktaş deplasmanından güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.

Eskişehirspor, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenman ile devam etti. Anadolu Üniversitesi BESYO sahasında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcular ısınma ve 5'e 2 pas, taktik çalışma ve duran top organizasyonu üzerine çalıştı. Antrenmanda tedavisi devam eden Akaminko yer almazken, Aytaç sağlık ekibi gözetiminde çalıştı. Sağlam ise antrenman öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sağlam, Türkiye Kupası maçında aldıkları galibiyetin hem teknik heyet hem de futbolcular adına önemli bir moral sağladığını söyledi. Sağlam, "Oyun çok tatminkar olmasa da alınan sonuç, ligde kaybettiğimiz Gençlerbirliği maçının moral bozukluğunu üstümüzden atmamıza yardımcı oldu. Bu galibiyet hem de Beşiktaş ile oynayacağımız maç için ekstra bir motivasyon sağlamamıza neden oldu." diye konuştu.

Cumartesi günü ligin en önemli takımlarından birisiyle oynayacaklarını hatırlatan Sağlam, "Allah’tan tek dileğim hava ve saha şartlarının güzel, futbol oynamaya uygun olması. Tabii ki biz kendimize yakışan performansı ortaya koyacağız. Gençlerbirliği maçındaki mücadelenin biraz daha üzerine çıkıp oyun kalitesini yükseltebilirsek ben Beşiktaş deplasmanından güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Kaldı ki iyi bir sonuca ihtiyacımız var. Milli araya kadar iyi sonuçlar almak istiyoruz. Beşiktaş ve Rize karşılaşmalarını iyi geçmemiz gerekiyor. Lawal, Causic, Özgür’ün sakatlığı iyi durumda. Yarın en son antrenmanımızda Aytaç ve Jerry haricinde tam takım antrenmanımızı yapacağız inşallah."

Sağlam, Diego’nun sakatlığıyla ilgili olarak da, "Kupa maçında oyuna almak için uygun bir ortamı bekledik. Beşiktaş maçı ile alakalı fiziksel anlamda henüz yeterli olduğunu söyleyemeyiz. Ama Diego çok iyi durumda, bizim temennimiz Beşiktaş ve Rize maçlarından sonraki milli arada yüzde yüz Diego’yu düşünenebileceğiz." ifadesini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.