Ertuğrul Günay: Kimsenin Yaşam Ve Hayat Tarzıyla Meşgul Değiliz

Ertuğrul Günay: Kimsenin Yaşam Ve Hayat Tarzıyla Meşgul Değiliz

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, kimsenin yaşam ve hayat tarzıyla meşgul olmadıklarını, başı kapalı ya da açık olsun, eteği kısa ya da uzun olsun onun herkesin kendisinin bileceği bir konu olduğunu söyledi.

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, kimsenin yaşam ve hayat tarzıyla meşgul olmadıklarını, başı kapalı ya da açık olsun, eteği kısa ya da uzun olsun onun herkesin kendisinin bileceği bir konu olduğunu söyledi.

    Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Enç ve Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, ilçe belediye başkanları ile parti teşkilatı katıldı.

    AK Parti il binasında düzenlenen bayramlaşmada konuşan Ertuğrul Günay, yaklaşan yerel seçimlere değindi. Seçimlere 6 aydan kısa bir süre kaldığını belirten Günay, yerel seçimlerde kendilerinin hizmet yarışı yapacaklarını kaydetti. Antalya, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Aydın, Manise ve Mersin’de bir konuyu iyi anlatmaları gerektiğini belirten Günay, “Bütün Türkiye’ye yönetiyorsak bu sahil kentlerini de yönetebiliriz. Hiç kimse bizim siyasi üslubumuza ilgili bu yerel seçimlerde bir kaygı duymamalıdır. Biz kimsenin yaşam ve hayat tarzıyla meşgul değiliz. Biz herkesin hayat kalitesinin yükselmesiyle meşgulüz. Biz topyekun Türkiye’nin hayat kalitesini yükselteceğiz. İster başın örtülü, ister açık, ister eteğin kısa, ister uzun o senin bileceğin iştir. Benim devlet olarak yapacağım senin insan gibi yaşaman, iş bulman, çalışman, ayakta durman ve özgür Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmanı sağlamaktır. Biz bunu anlatacağız. Bunu teşkilatlarımızı bu sefer bu sahil kasabalarında da bunu başaracağını, Konya’da, Kayseri’de, Kocaeli’nde çok güzel şehircilik hizmeti yapmışsak bunu Antalya, Muğla, Mersin v İzmir’de de yapacağımızı bu yerel seçimde Türkiye’ye sergileyeceğiz ve hak ettiğimiz değeri alacağız.” diye konuştu.

    “HİZMET BİNASINI BELEDİYE BİNASININ ÜSTÜNE DİKECEĞİZ”

    AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç de, 2009 yerel seçimlerini kaybetmelerinin ardından CHP bayrağının büyükşehir binasına partililer tarafından dikilmesini hatırlattı. Kendilerinin de bu yerel seçimde belediye başkanlığını kazanacaklarını belirten Enç, “Belediye binasının tepesine hizmet binasını dikeceğiz.” dedi. Enç, sadece büyükşehirde değil 19 ilçede kendilerine ihtiyaç olduğunu, önceki yerel seçimde sen-ben kavgası yüzünden bazı ilçeleri kaybettiklerini söyledi.

    “MENDERES BEY İLE İYİ GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUM”

    Eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, konuşmasına partililerin bayramını kutlayarak başladı. Ortadoğu’nun ateş içinde olduğuna değinen Gönül, Türkiye’de huzurlu bir bayram yaşamanın mutluluğu içinde olduklarını kaydetti. Siyasi konulara da değinen Gönül, Türkiye’de nice insanların ömürleri boyu siyasetle meşgul oldukları halde hizmet makamına ulaşmadıklarını belirterek şunları söyledi: “Biz partinin kuruluşunun ardından 1.5 yıl sonra hizmet etme şansını yakaladık2 İki genel başkan yardımcımız var Antalya’da. Menderes Bey.. Şuan kendisiyle iyi geçinmeye çalışıyorum. Ne olur ne olmaz. Belki belediye başkanlığı falan düşünür, düşer diye. Türkiye’nin çok büyük bir yükünü taşıyor.”

    “26-27 EYLÜL’DE TEMEYÜL YOKLAMASI VAR”

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliğin sürekli göz önünde bulundurulduğu çok önemli günler olduğunu kaydetti. Bu bayramları iyi idrak etmeleri durumunda önlerinde her zaman başarının beklediğini belirten Türel, kurbanın bir teslimiyetin ifadesi olduğunun söyledi. Kurbanının manasını iyi idrak ettiklerinde birlik ve beraberliği çok iyi pekiştireceklerine inandığını belirten Türel, “Bunu iyi idrak edersek bunun manasını, bir yakınlaşma, birlik, beraberlik, kardeşlik olduğunu idrak edersek başarı Antalya’nın olacaktır. Teşkilatların kanaatlerini her seçimden önce alıyoruz ve önemli bir değerlendirme olarak masada tutuyoruz. Tüm unsurların katılacağı temayül yoklaması 26-27 Eylül’de yapacağız. Merkezden heyet gelecek bu temayülü gerçekleştirecek. Teşkilatın yerel seçimle ilgili kanaatinin ne olduğunu ölçmeye çalışıyoruz. Burada birinci çıkanın adaylığı kesin, sonuncu çıkanında şansı yok gibi düşünülüyor. Ama böyle değil. 6-7 değerlendirmeden sonra buna karar veriliyor.” şeklinde konuştu.

    AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Milletvekili Sadık Badak ve Hüseyin Samani de, partililerin bayramlarını kutlayarak, en güzel şekilde geçmesini temenni etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.