Erman Özgür: Konyaspor büyük takımlara oyuncu satmalı

Erman Özgür: Konyaspor büyük takımlara oyuncu satmalı

Müjdat Muratoğlu ile Youtube’da bir canlı yayın programına katılan eski Konyaspor oyuncusu Erman Özgür Konya ve Konyaspor hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Erman Özgür Konyaspor ve taraftarları için şunları söyledi : “Konya iyi oynadığım yerlerden birisiydi. Şehrin bana bakışı hep olumlu yönde oldu. Gaziantep’e gittiğimde biraz tepki aldım sadece. Aslında Konya’da futbolculuk rahattır. Özellikle bir Trabzon gibi tutuculuğu yoktur Konya’nın. Eski Konya stadı bizim için epey kötüydü. Taraftar tezahürat yapardı bir dakika sonra sahaya gelirdi. İzleyenler eski stattan zevk de alamazdı. Trabzonspor’dan sonra seyirci ortalaması en yüksek Anadolu takımı Konyaspor’dur . Nalçacılar Konya’da müthiş bir itici kuvvet olur futbolcular için. Çok güçlü taraftarlıkları vardır. Milli takımın yükselişi de Konya’ya bağlı oldu. Şenol Güneş geldiğinde zaten bir yükseliş olmuştu bununla birlikte Konya ile başlamak da bir yükselme oldu”

KONYA’NIN KENDİNE HEDEF KOYAMAMA PROBLEMİ VAR

Futbolu bıraktıktan sonra yorumcu olarak ekranlara çıkan Özgür Konyaspor’un büyük takımlara oyuncu vermesi gerektiğini söyledi. Erman Özgür: “Anadolu kulüplerinin iki stratejisi vardır. Biri topla ilişkileri korumak diğeri de arada derbi galibiyeti almak.

Konya Türkiye kupası kazandı ama büyük takımlara bir oyuncu veremedi. Bu Konya için bir eksikliktir. Ben Konya’dan milli takıma bir oyuncu verilmesinin artık gerektiğini düşünüyorum.

ETLİEKMEĞİ İLK ÖNCE SEVMEDİM

Konyasporlu eski futbol Erman Özgür Konya yemekleri ile ilgili fikirlerini de söyledi. tiriti çok sevdiğini ifade eden Özgür: “Bamya çorbasını hiç içmedim ama etli ekmeği sevmiştim. Etli ekmeği de başlarda sevmemiştim ama Havzan etli ekmekte Fevzi abi var koyu futbol hastası onun yanına gide gele sevmeye başladım” diye konuştu

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.